• Dikkat: Kayıt olurken geçerli ve aktif bir e-posta adresi girmeniz zorunludur. Lütfen Gmail, Outlook, Hotmail gibi yaygın kullanılan servislerden birini tercih ediniz.

Yanlış, geçersiz veya rastgele e-posta adresleri kullanılması durumunda üyeliğiniz onaylanmayacak veya sistem tarafından tespit edilirse üyeliğiniz silinecektir.

Kayıt sonrası size gönderilecek e-posta onayı (doğrulama) mailini mutlaka onaylamanız gerekmektedir. Onay yapılmayan hesaplar belirli bir süre sonra silinecektir.

Devam Edecek Ren'py VN Summer's Gone Pc - Apk

5,00 yıldız
1 Değerlendirme
Summer's Gone.png
GENEL BAKIŞ
Travmatik bir deneyimin ardından genç bir ruh hayata geri dönmenin yolunu bulmaya çalışır. Üniversite başlamak üzere ve gizemler ortaya çıkmak üzere.​

Konu Yayınlama Tarihi: 05.04.2026
Geliştirici: Oceanlab - :pp
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Versiyon : Sezon 1 Steam - Sezon 2 - Bölüm 1 - 3 Beta OS
İşletim Sistemi : Windows - Android

Oyun Boyutu: Sezon1 - 1.2GB - Sezon 2 - 1.22 GB
Oynanış süresi: Sezon1 - 8Saat+ - Sezon2 - 7Saat+
Tür:
3DCG, Erkek kahraman, Animasyonlu, Romantizm, Okul ortamı, Bakire
Kurulum:
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Summer's Gone.exe oyununu çalıştırın.

OYUN LİNKLERİ
WİNDOWS - TÜRKÇE
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
-

ANDROİD - TÜRKÇE
-

WİNDOWS - TÜRKÇE
-

ANDROİD - TÜRKÇE

-

PC KULLANICILAR: RAR DOSYASINDAN ÇIKARDIKTAN SONRA C:\Users\kullanıcı\AppData\Roaming\RenPy\persistent içine atmaları gerekiyor

ANDROİD KULLANICILAR: RAR DOSYASINDAN ÇIKARDIKTAN SONRA Dosya yönetici/dahili depolama/Documents/RenPy_Saves/MULTIPERSISTENT/ içine atmaları gerekiyor
Summer's Gone Gif​

Ekli dosyalar

• 1657223053929.png
    1657223053929.png
    912 KB · Görüntüleme: 107
  • 1657223297442.png
    1657223297442.png
    2,4 MB · Görüntüleme: 95
  • 1657223419534.png
    1657223419534.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 95
  • ad1826.jpg
    ad1826.jpg
    465,8 KB · Görüntüleme: 91
  • c52.jpg
    c52.jpg
    338,9 KB · Görüntüleme: 89
  • c365.jpg
    c365.jpg
    324,1 KB · Görüntüleme: 98
  • m396.jpg
    m396.jpg
    288,6 KB · Görüntüleme: 98
  • m1346.jpg
    m1346.jpg
    258,5 KB · Görüntüleme: 87
  • s73.jpg
    s73.jpg
    270,9 KB · Görüntüleme: 86
  • z487.png
    z487.png
    3,9 MB · Görüntüleme: 74
  • z931.png
    z931.png
    2,3 MB · Görüntüleme: 83
  • 1.jpeg
    1.jpeg
    222,5 KB · Görüntüleme: 28
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    364,7 KB · Görüntüleme: 25
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    510 KB · Görüntüleme: 39
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bununla ilgili de bir yöntem yol anlatımı oyunların altına eklenirse hem benim için hem diyer kullanıcılar için çok iyi olur ilgi alaka için teşekkürler.
Aslında çoğu oyunumuzda buna gerek olmuyor çünkü oyunların save dosyalarının hepsi GPADULT adlı bir klasörde oluşuyor ve bu klasöre tüm Android sürümleri kolayca erişebiliyor. Ama bazı oyunların save yapısı farklı olduğu için nadiren de olsa bu tarz problemler çıkabiliyor. Yine de ileride belki oyunların altına kısa bir yöntem veya yol anlatımı eklemeyi düşünebiliriz.

Reis elinize sağlık ben oynadım ama 1. Sezon kaydımla devam edemedin mobil de burada kayıdı görür mü ona göre buradan indirecem tekrar oynucam + olarak bu serinin böceğiyim maalesef her yer de bahsettim burayada yazıyorum 2 yılın ardından 8450 render içeren bir güncelleme yayınlıyorsun ama hikayede en ufak gelişim yok eleştirmek de keyif verici bu oyunun yeri ben de çok ayrı eğer daha kısa süre de yayınlansaydı kusursuz olurdu bazı istisnalar var bahsetcem bu üçleme de bir temel atmış uzun bir ön izlemiş tasarlamış bize bakıyorsun diğer karakterler birbiriyle konuşuyor mc arka planda kalıyor bu süre de çok güzel bir şey baktığında lakin konuşmalar fena gerdi beni ev sahnesi özellikle adamım noluyor ya dedim saygımdan skip atmadım devam ettim öylece anlamaya çalıştım ya hiç bir karakterin benimsediğimiz hali ortada yoktu sanki oceanın diğer serisini (WIAB) oynadım ortada o bizim bildiğimiz SG yoktu tek bir kısım var o da zaten nikanın geçmişe döner gibi olduğu sahne zaten devamı yok çünkü temeli atmış ortaya çekilmiş daha salın beni demiş nolurdu bir bölüm daha eklesen millet sahne istiyor diye çıplaklığı gözümüzün içine soktu alın iki üç çift göğüs kesin olarak söylüyorum ki o tayfa yüzünden bunu yoksa bunun nereden baksan mantığı yok neyse bu ay sonuna kadar o güncelleme buraya gelecek @ocean

@deneme910 sonuna kadar katılıyorum. Sahne yok diyenlere o kadar takılmış ki gerekli gereksiz her sahnede bir şekilde meme görüyoruz. İlk sezonu belki 4-5 kere oynadım o depresif haller dram ağırlıklı ilerleyen hikaye müziklerle aklımda yer etti ama 2. sezon hüsran oldu gerçekten. Umarım yeni güncelleme ile daha derine iner ve yorumları takmadan hikayeye odaklanır. Bu sezon WİAB tan daha çok karakter görürüz diye bekliyordum lavabo animasyonu gördüm :)

Reis elinize sağlık ben oynadım ama 1. Sezon kaydımla devam edemedin mobil de burada kayıdı görür mü ona göre buradan indirecem tekrar oynucam + olarak bu serinin böceğiyim maalesef her yer de bahsettim burayada yazıyorum 2 yılın ardından 8450 render içeren bir güncelleme yayınlıyorsun ama hikayede en ufak gelişim yok eleştirmek de keyif verici bu oyunun yeri ben de çok ayrı eğer daha kısa süre de yayınlansaydı kusursuz olurdu bazı istisnalar var bahsetcem bu üçleme de bir temel atmış uzun bir ön izlemiş tasarlamış bize bakıyorsun diğer karakterler birbiriyle konuşuyor mc arka planda kalıyor bu süre de çok güzel bir şey baktığında lakin konuşmalar fena gerdi beni ev sahnesi özellikle adamım noluyor ya dedim saygımdan skip atmadım devam ettim öylece anlamaya çalıştım ya hiç bir karakterin benimsediğimiz hali ortada yoktu sanki oceanın diğer serisini (WIAB) oynadım ortada o bizim bildiğimiz SG yoktu tek bir kısım var o da zaten nikanın geçmişe döner gibi olduğu sahne zaten devamı yok çünkü temeli atmış ortaya çekilmiş daha salın beni demiş nolurdu bir bölüm daha eklesen millet sahne istiyor diye çıplaklığı gözümüzün içine soktu alın iki üç çift göğüs kesin olarak söylüyorum ki o tayfa yüzünden bunu yoksa bunun nereden baksan mantığı yok neyse bu ay sonuna kadar o güncelleme buraya gelecek @ocean
1.Sezon bittiminde oyun kayıt aldırdığı zaman SG.S1.mps diye bir kayıt dosyası oluşuyor eğer o kayıt dosyasını alıp Dosya yönetici/dahili depolama/Documents/RenPy_Saves/MULTIPERSISTENT/ içine atarsanız büyük ihtimalle görür.

Oyun da tek sıkıntı metin yazısı görsel de beyaz bir yere denk geldiği zaman yazılar hiç okuyamıyor opaklığı açtığın da da ekranın neredeyse yarısını kaplıyor Neolim de ki gibi olsaydı Metin kutusu yazısı iyi olurdu

Oyun da tek sıkıntı metin yazısı görsel de beyaz bir yere denk geldiği zaman yazılar hiç okuyamıyor opaklığı açtığın da da ekranın neredeyse yarısını kaplıyor Neolim de ki gibi olsaydı Metin kutusu yazısı iyi olurdu
Diyalog rengini değiştirmeyi denediniz mi modumuzda böyle bir özellik var

Diyalog rengini değiştirmeyi denediniz mi modumuzda böyle bir özellik var
Bu yazdığım sorun 1 Sezon da varmış 2. Sezon u yeni başladım ve gördüm diyalog rengini değiştirme eklemiş 2. Sezon u tel sorunu kayıt ederken ve ayarları girerken geri dön yazısı veya tuşu olmaması o nün dışın da iyi teşekkürler

Bu yazdığım sorun 1 Sezon da varmış 2. Sezon u yeni başladım ve gördüm diyalog rengini değiştirme eklemiş 2. Sezon u tel sorunu kayıt ederken ve ayarları girerken geri dön yazısı veya tuşu olmaması o nün dışın da iyi teşekkürler
Onun da çözümü çok basit: Ekranın sağ kenarından yukarı doğru kaydırırsanız oyuna geri dönüyor.

Ekli dosyayı görüntüle 8604
GENEL BAKIŞ
Travmatik bir deneyimin ardından genç bir ruh hayata geri dönmenin yolunu bulmaya çalışır. Üniversite başlamak üzere ve gizemler ortaya çıkmak üzere.​

Tür:
Kurulum:

OYUN LİNKLERİ
WİNDOWS - TÜRKÇE

ANDROİD - TÜRKÇE

WİNDOWS - TÜRKÇE
-

ANDROİD - TÜRKÇE

-

PC KULLANICILAR: RAR DOSYASINDAN ÇIKARDIKTAN SONRA C:\Users\kullanıcı\AppData\Roaming\RenPy\persistent içine atmaları gerekiyor

ANDROİD KULLANICILAR: RAR DOSYASINDAN ÇIKARDIKTAN SONRA Dosya yönetici/dahili depolama/Documents/RenPy_Saves/MULTIPERSISTENT/ içine atmaları gerekiyor
Summer's Gone Gif​
Oyunun save dosyalarını yenilermisiniz
Ekli dosyayı görüntüle 8604
GENEL BAKIŞ

Tür:
Kurulum:

OYUN LİNKLERİ
WİNDOWS - TÜRKÇE

ANDROİD - TÜRKÇE

WİNDOWS - TÜRKÇE
-

ANDROİD - TÜRKÇE

-

Summer's Gone Gif​
Hocam oyunu androiden oynayacam save dosyasıni pc üzerinden tüm aşamaları izleyip multipersistententin içine attım ama oyuna girdiğimde save dosyası gözükmüyor
ANDROID - DATA - FİLES - SAVE YERİNE DE ATTIM ORDAN DA SAVE DOSYASI OYUNA GİRİNCE AÇILMIYOR NE YAPMAK LAZIM

Oyunun save dosyalarını yenilermisiniz

Hocam oyunu androiden oynayacam save dosyasıni pc üzerinden tüm aşamaları izleyip multipersistententin içine attım ama oyuna girdiğimde save dosyası gözükmüyor
ANDROID - DATA - FİLES - SAVE YERİNE DE ATTIM ORDAN DA SAVE DOSYASI OYUNA GİRİNCE AÇILMIYOR NE YAPMAK LAZIM
RAR dosyasından çıkarıp attığınıza emin misiniz? Çünkü biz bunu daha önce defalarca test ettik ve sorunsuz şekilde çalışıyor, herhangi bir problem görünmüyor.

RAR dosyasından çıkarıp attığınıza emin misiniz? Çünkü biz bunu daha önce defalarca test ettik ve sorunsuz şekilde çalışıyor, herhangi bir problem görünmüyor.
Evet eminim hatta pc ye bağlamadan önce zarchiver üzerinden çıkardım ondan sonra bağladım pc ye sonra save dosyasıni çıkardığım yerden alıp işlemleri uyguladim

hocam çeviri için teşekkürler, sanırım son güncellemeyle oyunun yapımcısı galeri kısmını açmıştı suanki sürümde bu galeri kısmı da varmı

hocam çeviri için teşekkürler, sanırım son güncellemeyle oyunun yapımcısı galeri kısmını açmıştı suanki sürümde bu galeri kısmı da varmı
Maalesef biz oyunu paylaştıktan birkaç gün sonra geliştirici galeri kısmını ekledi. Sadece galeri özelliği için tekrar güncelleme yapmayı düşünmüyoruz.

Etiketler

2d cg 2dcg 3d 3d oyun 3d-daz 3dcg 3dgc 3dgcs ahegao ai (arka planlar) ai cg ai-cg aicg aksiyon alay alay etme aldatma amazon android animasyon animasyonlu animasyonlu kadın egemenliği arkadaş simülasyonu arkadaşlık simülasyonu aşağılama aşağılanma atmosferik ayak muamele ayakla ayakla muamele bakir bakir/bakire bakire bakış açısı baştan çıkarma bbw bilim kurgu bilim kurgu planan: hamilelik bilimkurgu birden fazla baş karakter birden fazla kahraman birden fazla karakter birden fazla son boyun eğme bulmaca canavar canavar kız canavar kız . canavarlar çizim çoklu baş karakter çoklu başrol çoklu kahraman çoklu kahramanlar çoklu karakter çoklu rota çoklu son çoklu sonlar combat cosplay dilf distopik ortam doğa üstü doğaüstü dokunaçlar dönüşüm dönüşüm ( kas büyütme dövüş dram eğitmen ele geçirme elle muamele elle muamele animasyonlu elle muamele erkek kahraman elleme emzirme entrika erkek egemenliği erkek hakimiyeti erkek kahraman erkek kahraman romantizm erkek karakter eş değiştirme eş paylaşma eşcinsel eşcinsel (i̇steğe bağlı) eşcinsellik eşhircilik fantastik fantezi fantezi dünyası femboy femdom flört simülasyonu futa futa / trans futa / trans kahramanı futa kahramanı futa/trans futa/trans (i̇steğe bağlı) futa/trans (kaçınılabilir) futa/trans baş karakter futa/trans kahraman futa/trans kahramanı futa/trans karakter futanari gay genç gerçek görselli gerilim gizem görsel roman göster ve tıkla grafik şiddet grafiksel güç grup hafif korku hakimiyet hamilelik hamilelik (isteğe bağlı) harem harem ( i̇steğe bağlı ) harem (birden fazla karakter) harem (isteğe bağlı) harem (i̇steğe bağlı ) hayatta kalma hayatta kalma korku hikaye odaklı hikaye zengini hile ikizler irklar arası irklar arası lezbiyen irklar arası şeytanlar ırklararası işaretle ve tıkla i̇drar (isteğe bağlı) i̇kizler i̇şaretle & tıkla i̇şaretle ve tıkla i̇şaretle&tıkla i̇steğe bağlı cinsiyet seçme i̇steğe bağlı: su sporları kadın baş karakter kadın başrol kadın egemenliği kadın egemenliği erkek egemenliği milf kadın hakimiyeti kadın kahraman kadın kahraman (saf lezbi̇yen!) kadın karakter kadınkahraman karanlık karanlık tema keşif kinetik kinetik roman kıyamet sonrası köle kölelik korku korsanlık lezbiyen lezbiyen (i̇steğe bağlı) lezbiyen irklar arası macera macera. erkek kahraman metin tabanlı milf minyon mizah mobil oyun modern dünya netorare netorare (i̇steğe bağlı) netorare (kaçınılabilir) netori nokta ve tıkla nokta ve tıklama nsfw ntr ntr (isteğe bağlı) ntr (kaçınılabilir) ntr (önlenebilir) ntr (sadece kız kıza) ntr yok okul ortam okul ortamı okul ortamı animasyonlı okul ortamları oyuncaklar paranormal parodi paylaşım paylaşma paylaşma (i̇steğe bağlı) polis pov pov (bakış açısı ) ren'py rol yapma romantik romantizm röntgencilik röntgencilik. rpg rüya salıncak sallanan sandbox sandbox (i̇steğe bağlı) sandbox(i̇steğe bağlı) şaplak şaplaklama savaş sesli şeytanlar sihir simülatör simülatörler sıra tabanlı dövüş sissifikasyon sıyırma soyunma strateji striptiz su sporları süper güç süper güçler swinger takas takılmak teşhircilik teslimiyet tıkla & i̇şaretle tıkla ve işaretle tıkla ve i̇şaretle tıkle ve işaretle tıkle ve i̇şaretle tuzak üçlü üniversite virüs vn yapay zeka yapay zeka cg yarı sandbox yetişkin yolsuzluk yozlaşma zengin hikâye zihin kontrolü zombi
Geri
Üst Alt