• Dikkat: Kayıt olurken geçerli ve aktif bir e-posta adresi girmeniz zorunludur. Lütfen Gmail, Outlook, Hotmail gibi yaygın kullanılan servislerden birini tercih ediniz.

Yanlış, geçersiz veya rastgele e-posta adresleri kullanılması durumunda üyeliğiniz onaylanmayacak veya sistem tarafından tespit edilirse üyeliğiniz silinecektir.

Kayıt sonrası size gönderilecek e-posta onayı (doğrulama) mailini mutlaka onaylamanız gerekmektedir. Onay yapılmayan hesaplar belirli bir süre sonra silinecektir.

Devam Edecek Ren'py VN Summer's Gone Pc - Apk

5,00 yıldız
1 Değerlendirme
Summer's Gone.png
GENEL BAKIŞ
Travmatik bir deneyimin ardından genç bir ruh hayata geri dönmenin yolunu bulmaya çalışır. Üniversite başlamak üzere ve gizemler ortaya çıkmak üzere.​

Konu Yayınlama Tarihi: 05.04.2026
Geliştirici: Oceanlab - :pp
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Versiyon : Sezon 1 Steam - Sezon 2 - Bölüm 1 - 3 Beta OS
İşletim Sistemi : Windows - Android

Oyun Boyutu: Sezon1 - 1.2GB - Sezon 2 - 1.22 GB
Oynanış süresi: Sezon1 - 8Saat+ - Sezon2 - 7Saat+
Tür:
3DCG, Erkek kahraman, Animasyonlu, Romantizm, Okul ortamı, Bakire
Kurulum:
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Summer's Gone.exe oyununu çalıştırın.

OYUN LİNKLERİ
WİNDOWS - TÜRKÇE
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
-

ANDROİD - TÜRKÇE
-

WİNDOWS - TÜRKÇE
-

ANDROİD - TÜRKÇE

-

PC KULLANICILAR: RAR DOSYASINDAN ÇIKARDIKTAN SONRA C:\Users\kullanıcı\AppData\Roaming\RenPy\persistent içine atmaları gerekiyor

ANDROİD KULLANICILAR: RAR DOSYASINDAN ÇIKARDIKTAN SONRA Dosya yönetici/dahili depolama/Documents/RenPy_Saves/MULTIPERSISTENT/ içine atmaları gerekiyor
Summer's Gone Gif​

Ekli dosyalar

• 1657223053929.png
    1657223053929.png
    912 KB · Görüntüleme: 107
  • 1657223297442.png
    1657223297442.png
    2,4 MB · Görüntüleme: 95
  • 1657223419534.png
    1657223419534.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 95
  • ad1826.jpg
    ad1826.jpg
    465,8 KB · Görüntüleme: 91
  • c52.jpg
    c52.jpg
    338,9 KB · Görüntüleme: 89
  • c365.jpg
    c365.jpg
    324,1 KB · Görüntüleme: 98
  • m396.jpg
    m396.jpg
    288,6 KB · Görüntüleme: 98
  • m1346.jpg
    m1346.jpg
    258,5 KB · Görüntüleme: 87
  • s73.jpg
    s73.jpg
    270,9 KB · Görüntüleme: 86
  • z487.png
    z487.png
    3,9 MB · Görüntüleme: 74
  • z931.png
    z931.png
    2,3 MB · Görüntüleme: 83
  • 1.jpeg
    1.jpeg
    222,5 KB · Görüntüleme: 28
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    364,7 KB · Görüntüleme: 25
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    510 KB · Görüntüleme: 39
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba bu oyunu en son 1.5 sene önce falan oynamıştım galiba büyük güncelleme bekliyorduk gelmiş, tek sorun benim saveler yok baştan da başlamak istiyorum bir yandan da hikayeyi hatırlamak için ama o kadar vaktim yok direkt 2. Sezondan başlayabiliyor muyuz save olmadan onu merak ettim

Merhaba bu oyunu en son 1.5 sene önce falan oynamıştım galiba büyük güncelleme bekliyorduk gelmiş, tek sorun benim saveler yok baştan da başlamak istiyorum bir yandan da hikayeyi hatırlamak için ama o kadar vaktim yok direkt 2. Sezondan başlayabiliyor muyuz save olmadan onu merak ettim
Maalesef 2.sezon için save dosyası gerekiyor ama bizim paylaştığımız save dosyasını indirerek de başlayabilirsiniz

Site kapandımı hiç oyun gelmiyor güncellemelere bakıyorum hep aynı
Başka bir site ile karıştırıyor olabilir misiniz acaba? Çünkü Ağustos ayı içerisinde toplam 16 tane oyun paylaştık vipleri saymıyorum bunun 11 tanesi güncelleme almış oyunlardı ve daha dün yeni bir oyun daha paylaştık.

Başka bir site ile karıştırıyor olabilir misiniz acaba? Çünkü Ağustos ayı içerisinde toplam 16 tane oyun paylaştık vipleri saymıyorum bunun 11 tanesi güncelleme almış oyunlardı ve daha dün yeni bir oyun daha paylaştık.
Hayır sürekli takip ettiğim bir site burası ama ben vip felan değilim ücretsiz oyunlara bakıyorım hep aynı ondan dedim

Hayır sürekli takip ettiğim bir site burası ama ben vip felan değilim ücretsiz oyunlara bakıyorım hep aynı ondan dedim
Ben de zaten ondan bahsediyorum. VIP içeriklerden ayrı olarak, ücretsiz şekilde 16 tane oyun paylaştık. Yani sadece VIP içeriklerine yönelik bir durum değil, ücretsiz oyunlar da düzenli olarak ekleniyor.

Ayrıca Summers Gone sabitlenmiş bir konu olduğu için Güncellenen Konular bölümünde sürekli en üstte görünüyor. Onun hemen altındaki oyunlar ise en son eklenen, yani güncel olarak paylaşılan yeni oyunlar.

Ben de zaten ondan bahsediyorum. VIP içeriklerden ayrı olarak, ücretsiz şekilde 16 tane oyun paylaştık. Yani sadece VIP içeriklerine yönelik bir durum değil, ücretsiz oyunlar da düzenli olarak ekleniyor.

Ayrıca Summers Gone sabitlenmiş bir konu olduğu için Güncellenen Konular bölümünde sürekli en üstte görünüyor. Onun hemen altındaki oyunlar ise en son eklenen, yani güncel olarak paylaşılan yeni oyunlar.
Evet sonrada farkettim kusura bakmayın iyi çalışmalar

Etiketler

2d cg 2dcg 3d 3d oyun 3d-daz 3dcg 3dgc 3dgcs ahegao ai (arka planlar) ai cg ai-cg aicg aksiyon alay alay etme aldatma amazon android animasyon animasyonlu animasyonlu kadın egemenliği arkadaş simülasyonu arkadaşlık simülasyonu aşağılama aşağılanma atmosferik ayak muamele ayakla ayakla muamele bakir bakir/bakire bakire bakış açısı baştan çıkarma bbw bilim kurgu bilim kurgu planan: hamilelik bilimkurgu birden fazla baş karakter birden fazla kahraman birden fazla karakter birden fazla son boyun eğme bulmaca canavar canavar kız canavar kız . canavarlar çizim çoklu baş karakter çoklu başrol çoklu kahraman çoklu kahramanlar çoklu karakter çoklu rota çoklu son çoklu sonlar combat cosplay dilf distopik ortam doğa üstü doğaüstü dokunaçlar dönüşüm dönüşüm ( kas büyütme dövüş dram eğitmen ele geçirme elle muamele elle muamele animasyonlu elle muamele erkek kahraman elleme emzirme entrika erkek egemenliği erkek hakimiyeti erkek kahraman erkek kahraman romantizm erkek karakter eş değiştirme eş paylaşma eşcinsel eşcinsel (i̇steğe bağlı) eşcinsellik eşhircilik fantastik fantezi fantezi dünyası femboy femdom flört simülasyonu futa futa / trans futa / trans kahramanı futa kahramanı futa/trans futa/trans (i̇steğe bağlı) futa/trans (kaçınılabilir) futa/trans baş karakter futa/trans kahraman futa/trans kahramanı futa/trans karakter futanari gay genç gerçek görselli gerilim gizem görsel roman göster ve tıkla grafik şiddet grafiksel güç grup hafif korku hakimiyet hamilelik hamilelik (isteğe bağlı) harem harem ( i̇steğe bağlı ) harem (birden fazla karakter) harem (isteğe bağlı) harem (i̇steğe bağlı ) hayatta kalma hayatta kalma korku hikaye odaklı hikaye zengini hile ikizler irklar arası irklar arası lezbiyen irklar arası şeytanlar ırklararası işaretle ve tıkla i̇drar (isteğe bağlı) i̇kizler i̇şaretle & tıkla i̇şaretle ve tıkla i̇şaretle&tıkla i̇steğe bağlı cinsiyet seçme i̇steğe bağlı: su sporları kadın baş karakter kadın başrol kadın egemenliği kadın egemenliği erkek egemenliği milf kadın hakimiyeti kadın kahraman kadın kahraman (saf lezbi̇yen!) kadın karakter kadınkahraman karanlık karanlık tema keşif kinetik kinetik roman kıyamet sonrası köle kölelik korku korsanlık lezbiyen lezbiyen (i̇steğe bağlı) lezbiyen irklar arası macera macera. erkek kahraman metin tabanlı milf minyon mizah mobil oyun modern dünya netorare netorare (i̇steğe bağlı) netorare (kaçınılabilir) netori nokta ve tıkla nokta ve tıklama nsfw ntr ntr (isteğe bağlı) ntr (kaçınılabilir) ntr (önlenebilir) ntr (sadece kız kıza) ntr yok okul ortam okul ortamı okul ortamı animasyonlı okul ortamları oyuncaklar paranormal parodi paylaşım paylaşma paylaşma (i̇steğe bağlı) polis pov pov (bakış açısı ) ren'py rol yapma romantik romantizm röntgencilik röntgencilik. rpg rüya salıncak sallanan sandbox sandbox (i̇steğe bağlı) sandbox(i̇steğe bağlı) şaplak şaplaklama savaş sesli şeytanlar sihir simülatör simülatörler sıra tabanlı dövüş sissifikasyon sıyırma soyunma strateji striptiz su sporları süper güç süper güçler swinger takas takılmak teşhircilik teslimiyet tıkla & i̇şaretle tıkla ve işaretle tıkla ve i̇şaretle tıkle ve işaretle tıkle ve i̇şaretle tuzak üçlü üniversite virüs vn yapay zeka yapay zeka cg yarı sandbox yetişkin yolsuzluk yozlaşma zengin hikâye zihin kontrolü zombi
Geri
Üst Alt