1. sezon bana düzgün göründü iyidi bu yüzden test etmedim atlanan sahne var mı bilmiyorum, 3. sezonu oynamadım çünkü 2. sezon bozuk, aşırı bozuk. Bu oyun wmv oyunundan sonra en sevdiğim 2. harem oyunuydu. Çeviri yapılmasına çok sevinmiştim. Yine emeğinize sağlık. 1. sezonu 10 günde zor bitirdim tam heyecanlı yerinde bitmişti ki 2. sezona başlayınca hatalar silsilesine tutulduk. Umarım düzeltirler.
2. sezondaki hatalardan dolayı oyun oynanamayacak düzeyde çünkü oyunu oynasanız bile kızları ilk sezonda reddetmişsiniz gibi diyaloglar oluyor.
1- Kayıt problemi var birinci sezondaki kayıttan devam edince oyunda atlama oluyor ilerideki bir sahneden devam ediyor, maalesef kaldığımız yerden devam edemiyoruz. sonra oyun hata veriyor kapatıyoruz.
2- Yeni baştan başlayınca da olmuyor çünkü yaptığımız pek çok seçim ekrana gelmiyor, görünmüyor, seçtiğimiz seçimlerin oyunu oynarken etkisi olmuyor ve kızları reddetmişiz gibi oyuna devam ediyor. kızı reddetmesek bile yinede reddetmişiz sayılıyor. oyunun orjinal halinden test ettim sorun yok. Örneğin aşağıdaki fotoğraftaki kızı oyunun bizdeki halinde dudaktan öp desem bile öpmüyor fakat orjinalinde öpüyor. Oyun rotayı şaşırmış
3- Hamilelik içeriği oyunun asıl içeriklerinden biri olmasına rağmen, oyunun başında seçsek bile rotayı göremiyoruz. ve diğer içerikler de yok.
4- En kötüsü de galeri bile bozuk. Hiç düşünmeyin bile yani eğer oyunu oynayamazsam galeriden izlerim diye düşünmeyin çünkü sex sahneleri gösterilmiyor kesilmiş ve kızları reddetmişsiniz gibi farklı konuşmalar oluyor sahne atlanıyor. Oyunda 100 tane sahne var oyun tam bir harem festivali gibi ve ne yazık ki biz galeriden bile izleyemiyoruz galerideki sahneyi açınca aksiyonu göstermiyor normal konuşmalarla geçiyor ve aksiyon yapmıyor. Aşağıdaki fotoğrafta hemşire siyahi kadının oyunun bizdeki sahnesinde görünenler ve oyunun orjinal sahnesinde görünenler mevcut.
Arkadaşlar tavsiyem 2. sezonun düzelmesini bekleyin. oynasanız bile hiç zevk almazsınız