• Dikkat: Kayıt olurken geçerli ve aktif bir e-posta adresi girmeniz zorunludur. Lütfen Gmail, Outlook, Hotmail gibi yaygın kullanılan servislerden birini tercih ediniz.

Yanlış, geçersiz veya rastgele e-posta adresleri kullanılması durumunda üyeliğiniz onaylanmayacak veya sistem tarafından tespit edilirse üyeliğiniz silinecektir.

Kayıt sonrası size gönderilecek e-posta onayı (doğrulama) mailini mutlaka onaylamanız gerekmektedir. Onay yapılmayan hesaplar belirli bir süre sonra silinecektir.

4,94 yıldız
35 Değerlendirme
Ekli dosyayı görüntüle 5490
GENEL BAKIŞ
Mark adında bir adam (varsayılan isimdir, değiştirilebilir) üniversiteden mezun olduktan sonra eve döndüğünde, babasının iş yerinde yıllarca para zimmetine geçirdikten sonra metresiyle birlikte Karayipler'e kaçtığını ve eski kız arkadaşını evde parasız bırakmış olduğunu öğrenir.
Ana karakter, başka bir şehirde üniversiteye başladığında geride bıraktığı insanlarla yeniden bağlantı kurarken, aile evini üniversite yurduna dönüştürmek için yardım etmek zorunda kalacaktır.
Oyun, eski ilişkilerin nasıl yenilendiğini ve yeni ilişkilerin nasıl kurulduğunu gösterecek. Karakterimiz, bu ilişkileri hangi kadınlarla başlatacağına karar verecek.
Mevcut hikayede, daha önce bir ilişkisi olan 15 kız/kadın yer alıyor. Sonraki bölümlerde, karakterin daha önce tanıdığı yeni kadınlar tanıtılacak ve yeni ilişkiler kurulacak.
​

Konu Tarihi : 2.07.2025
Geliştirici: Tropecita Games - :pp
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Versiyon: 1.SEZON 0.12 - 2.SEZON v0.20.1 3.SEZON 0.25.2 S3 Ch.5
İşletim Sistemi
: Windows - Android
Oyun Boyutu : 1.Sezon 1.91 GB 2.Sezon 2.06 GB 3.Sezon 1.28GB
Oynanma Süresi
: 28Saat+
Tür
:
3DCG, animasyonlu, erkek karakter, çoklu sonlar, el yordamıyla, ırklararası, mastürbasyon, milf, Alay, Mizah, Bakış Açısı, Romantizm, İkizler, Grafiksel Şiddet, Mobil Oyun, Hamilelik (Kaçınılabilir), Harem, Hafif Yolsuzluk (Önlenebilir), Bakire, Sesli, Grup (FF... FM), Ayak işi (Önlenebilir), Netori (Önlenebilir ve normalden farklı),
Planlanan etiketler: Okul Ortamı, Oyuncaklar, Lezbiyen (Kaçınılabilir),
Hiç gelmeyecek etiketler: MMF (veya birden fazla M içeren herhangi bir varyant), Paylaşım (başka bir erkekle), NTR(Netorare), Futa/Trans,
Kurulum :
- RAR'dan çıkarttıktan sonra My Dorm.exe oyununu çalıştırın.

OYUN LİNKLERİ
*** Gizli metin: alıntılanamaz. ***
Öncelikle kolay gelsin ilk oyun sorunsuz oynanıyor ama ikinci oyuna geçince save çalışmıyor hata veriyor ikinci oyunu kayıtsız oynayayım dedim ondada şıklarda seçtiğim cevaplar yerine nerdeyse hepsinde diğer şıkkı otomatik seçiyor (galeriden gitip sadece sahnelerdede aynı) o yüzden ikiyi oynayamadım bir kontrol ederseniz sevinirim (ellerinize sağlık bu arada)

sezon 2'yi yükledim, kayıt dosyasınıda yükle diyerek devam ettim ama hata veriyor console açılıyor edmin bilgine. Çeviri için teşekkür ederim yine de
İlk sezon EFSANE.. ama
2. sezona 1. sezonun kaydını aktarınca bir çok sahneyi göstermeden oyunda atlama oluyor sonrasında hata veriyor. 2. sezonu kayıt yüklemeden oynayınca ise 1. sezondakilerle hiç ilişki başlatmamış gibi oluyor. Galeride bulunan ilişki sahnelerini göstermeden devam ediyor bir tek bende mi bu şekilde ?
İlk sezon gerçekten mükemmeldi ikinci sezon idare eder diyebiliriz ama üçüncü sezon gerçekten kötüydü ne doğru düzgün seçim var ne adam akıllı sahne bi de kayıt olmadan başlamama gibi bi sorun var üçüncü sezonda,atlama tuşuda yok sanki aceleye gelmiş gibiydi
2. Sezon başında karakterlerle ilgili bazı sorular yöneltiliyor. Seçenekleri doğru yanıtladığınızda büyük ihtimalle herhangi bir sorun yaşamamanız gerekiyor
1. sezon bana düzgün göründü iyidi bu yüzden test etmedim atlanan sahne var mı bilmiyorum, 3. sezonu oynamadım çünkü 2. sezon bozuk, aşırı bozuk. Bu oyun wmv oyunundan sonra en sevdiğim 2. harem oyunuydu. Çeviri yapılmasına çok sevinmiştim. Yine emeğinize sağlık. 1. sezonu 10 günde zor bitirdim tam heyecanlı yerinde bitmişti ki 2. sezona başlayınca hatalar silsilesine tutulduk. Umarım düzeltirler.
2. sezondaki hatalardan dolayı oyun oynanamayacak düzeyde çünkü oyunu oynasanız bile kızları ilk sezonda reddetmişsiniz gibi diyaloglar oluyor.

1- Kayıt problemi var birinci sezondaki kayıttan devam edince oyunda atlama oluyor ilerideki bir sahneden devam ediyor, maalesef kaldığımız yerden devam edemiyoruz. sonra oyun hata veriyor kapatıyoruz.

2- Yeni baştan başlayınca da olmuyor çünkü yaptığımız pek çok seçim ekrana gelmiyor, görünmüyor, seçtiğimiz seçimlerin oyunu oynarken etkisi olmuyor ve kızları reddetmişiz gibi oyuna devam ediyor. kızı reddetmesek bile yinede reddetmişiz sayılıyor. oyunun orjinal halinden test ettim sorun yok. Örneğin aşağıdaki fotoğraftaki kızı oyunun bizdeki halinde dudaktan öp desem bile öpmüyor fakat orjinalinde öpüyor. Oyun rotayı şaşırmış :)

3- Hamilelik içeriği oyunun asıl içeriklerinden biri olmasına rağmen, oyunun başında seçsek bile rotayı göremiyoruz. ve diğer içerikler de yok.

4- En kötüsü de galeri bile bozuk. Hiç düşünmeyin bile yani eğer oyunu oynayamazsam galeriden izlerim diye düşünmeyin çünkü sex sahneleri gösterilmiyor kesilmiş ve kızları reddetmişsiniz gibi farklı konuşmalar oluyor sahne atlanıyor. Oyunda 100 tane sahne var oyun tam bir harem festivali gibi ve ne yazık ki biz galeriden bile izleyemiyoruz galerideki sahneyi açınca aksiyonu göstermiyor normal konuşmalarla geçiyor ve aksiyon yapmıyor. Aşağıdaki fotoğrafta hemşire siyahi kadının oyunun bizdeki sahnesinde görünenler ve oyunun orjinal sahnesinde görünenler mevcut.

Arkadaşlar tavsiyem 2. sezonun düzelmesini bekleyin. oynasanız bile hiç zevk almazsınız

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı20.JPG
    Ekran Alıntısı20.JPG
    225,3 KB · Görüntüleme: 54
  • Ekran Alıntısı21.JPG
    Ekran Alıntısı21.JPG
    206,3 KB · Görüntüleme: 54
  • Ekran Alıntısı10.JPG
    Ekran Alıntısı10.JPG
    100,9 KB · Görüntüleme: 57
  • Ekran Alıntısı11.JPG
    Ekran Alıntısı11.JPG
    269,2 KB · Görüntüleme: 58
  • Ekran Alıntısı12.JPG
    Ekran Alıntısı12.JPG
    153,3 KB · Görüntüleme: 57
  • Ekran Alıntısı13.JPG
    Ekran Alıntısı13.JPG
    107,1 KB · Görüntüleme: 54
  • Ekran Alıntısı43.JPG
    Ekran Alıntısı43.JPG
    189 KB · Görüntüleme: 49
  • Ekran Alıntısı44.JPG
    Ekran Alıntısı44.JPG
    222,8 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
1. sezon bana düzgün göründü iyidi bu yüzden test etmedim atlanan sahne var mı bilmiyorum, 3. sezonu oynamadım çünkü 2. sezon bozuk, aşırı bozuk. Bu oyun wmv oyunundan sonra en sevdiğim 2. harem oyunuydu. Çeviri yapılmasına çok sevinmiştim. Yine emeğinize sağlık. 1. sezonu 10 günde zor bitirdim tam heyecanlı yerinde bitmişti ki 2. sezona başlayınca hatalar silsilesine tutulduk. Umarım düzeltirler.
2. sezondaki hatalardan dolayı oyun oynanamayacak düzeyde çünkü oyunu oynasanız bile kızları ilk sezonda reddetmişsiniz gibi diyaloglar oluyor.

1- Kayıt problemi var birinci sezondaki kayıttan devam edince oyunda atlama oluyor ilerideki bir sahneden devam ediyor, maalesef kaldığımız yerden devam edemiyoruz. sonra oyun hata veriyor kapatıyoruz.

2- Yeni baştan başlayınca da olmuyor çünkü yaptığımız pek çok seçim ekrana gelmiyor, görünmüyor, seçtiğimiz seçimlerin oyunu oynarken etkisi olmuyor ve kızları reddetmişiz gibi oyuna devam ediyor. kızı reddetmesek bile yinede reddetmişiz sayılıyor. oyunun orjinal halinden test ettim sorun yok. Örneğin aşağıdaki fotoğraftaki kızı oyunun bizdeki halinde dudaktan öp desem bile öpmüyor fakat orjinalinde öpüyor. Oyun rotayı şaşırmış :)

3- Hamilelik içeriği oyunun asıl içeriklerinden biri olmasına rağmen, oyunun başında seçsek bile rotayı göremiyoruz. ve diğer içerikler de yok.

4- En kötüsü de galeri bile bozuk. Hiç düşünmeyin bile yani eğer oyunu oynayamazsam galeriden izlerim diye düşünmeyin çünkü sex sahneleri gösterilmiyor kesilmiş ve kızları reddetmişsiniz gibi farklı konuşmalar oluyor sahne atlanıyor. Oyunda 100 tane sahne var oyun tam bir harem festivali gibi ve ne yazık ki biz galeriden bile izleyemiyoruz galerideki sahneyi açınca aksiyonu göstermiyor normal konuşmalarla geçiyor ve aksiyon yapmıyor. Aşağıdaki fotoğrafta hemşire siyahi kadının oyunun bizdeki sahnesinde görünenler ve oyunun orjinal sahnesinde görünenler mevcut.

Arkadaşlar tavsiyem 2. sezonun düzelmesini bekleyin. oynasanız bile hiç zevk almazsınız
evet aynı düşüncelere sahibim oyunla ilgili. Bakalım elbette editlemeler olacaktır. Şimdiden teşekkürler : )

neyi düzeltilecek dostum tam olarak
2.Sezonda Eski kaydı yüklerken oyun sürekli hata veriyor. Kaydı yüklemeden yapmak için baştaki soruları cevaplarken sürekli negatifi seçmişiz gibi algılıyor ve kimseyle ilişki seçimini olumlu olarak seçemiyoruz. Orijinalinde böyle bir sıkıntı yok.

kos koca 1 sayfa sorunun ne oldugu yazılmış yönetici hala ne düzelcek diyo :D
çeviride bi hata yok söylenen hataların hepsine biz kendimiz baktık birincisi yapımcı oyunun ilk sürümü farklı sürümden gerçekleşmiş daha sonra 2.3 çü sezonlarda böyle bir durum yok aynı sürümden gitmiş birinci sezon ila diğer 2.3 sezonlar farklı bundan dolayı farklı sorunlar çıkıyor ortaya ek olarak android sürümünde buda çeviriden kaynaklı bir durum değil android sisteminden kaynaklı eğer pc haliyle devam ederseniz sorun olacağını düşünmüyorum

2.Sezonda Eski kaydı yüklerken oyun sürekli hata veriyor. Kaydı yüklemeden yapmak için baştaki soruları cevaplarken sürekli negatifi seçmişiz gibi algılıyor ve kimseyle ilişki seçimini olumlu olarak seçemiyoruz. Orijinalinde böyle bir sıkıntı yok.
oyun yapısındaki diyaloglar nasılsa o şekilde çevriliyor yani olumlu bir yazıyı biz olumsuz yapmıyoruz belki izlenecek yoldan dolayı böyle durum olabilir sezon 1 de izlenecek olarak bi mod yoktu sezon 2 için mod olduğundan böyle bir durum gerçekleşmiş olabilir

oyun yapısındaki diyaloglar nasılsa o şekilde çevriliyor yani olumlu bir yazıyı biz olumsuz yapmıyoruz belki izlenecek yoldan dolayı böyle durum olabilir sezon 1 de izlenecek olarak bi mod yoktu sezon 2 için mod olduğundan böyle bir durum gerçekleşmiş olabilir
Öncelikle çeviriyle alakalı sorunumuz yok onu bir kenara atalım ve kayıt dosyasının çalışmaması sorununu da bir kenara atalım çünkü kayıt dosyası olmadan da yeni baştan seçimler yapıp oynama imkanı var bu yüzden bunlar hiç düzeltilmese de olur.

3. sezon için bir şey diyemem oynamadım. 1. sezon düzgün. 2. sezonda en baştan beri seçim problemi var. Eğer oyuna kayıt dosyası olmadan başlarsak bazı seçimler görünmüyor ve bu seçimleri yapamadığımız için oyunun ilerleyen kısımlarında kızları reddetmişiz gibi devam ediyor. Ve Oyunun çevrilmemiş halinde galerideki sahnelerde aksiyon oluyor çevrilmiş halinde olmuyor. Seçim problemi galerideki sahneyi bile etkiliyor. Oyunun çevrilmemiş haliyle çevrilmiş hali arasında oyunun ilerleyiş durumunda sahnelerinde fark var. Ve çevirilmiş derken yanlış anlaşılma olmasın türkçe çeviri yazım kısmından bahsetmiyorum.

Belki test eden arkadaş oyunu karşılaştırmalı olarak test etmemiştir, ve oyunun ingilizce halinide oynamadığı için o yüzden fark etmemiştir. Oyunun ilerleyişi ve sahneleri, seçimleri problemli. Benim tahminimce de %99 moddan kaynaklıdır. Mümkünse 2. sezonun modsuz olarak çevrilmiş halini bir deneyin belki hata olmaz. Ama test eden arkadaş mümkünse oyunun ingilizce halini hızlıca bi geçip oynasın yoksa çevrilmiş oyundaki seçim sorunlarını ve galeri sahnesinde sahne olmayıp sadece konuşmayla geçen sorunu farkedemeyecek.

Oyun İngilizce versiyonu 1.sezon 2.sezona rahat aktarılıyor.1.sezon ve 2.sezon yapılırken farklı program kullanılmış ama ingilizcede sorun yok çok rahat aktarılıyor bu yüzden bi kontrol etseniz güzel olur

Etiketler

2d cg 2dcg 3d 3d oyun 3d-daz 3dcg 3dgc 3dgcs ahegao ai (arka planlar) ai cg ai-cg aicg aksiyon alay alay etme aldatma amazon android animasyon animasyonlu animasyonlu kadın egemenliği arkadaş simülasyonu arkadaşlık simülasyonu aşağılama aşağılanma atmosferik ayak muamele ayakla ayakla muamele bakir bakir/bakire bakire bakış açısı baştan çıkarma bbw bilim kurgu bilim kurgu planan: hamilelik bilimkurgu birden fazla baş karakter birden fazla kahraman birden fazla karakter birden fazla son boyun eğme bulmaca canavar canavar kız canavar kız . canavarlar çizim çoklu baş karakter çoklu başrol çoklu kahraman çoklu kahramanlar çoklu karakter çoklu rota çoklu son çoklu sonlar combat cosplay dilf distopik ortam doğa üstü doğaüstü dokunaçlar dönüşüm dönüşüm ( kas büyütme dövüş dram eğitmen ele geçirme elle muamele elle muamele animasyonlu elle muamele erkek kahraman elleme emzirme entrika erkek egemenliği erkek hakimiyeti erkek kahraman erkek kahraman romantizm erkek karakter eş değiştirme eş paylaşma eşcinsel eşcinsel (i̇steğe bağlı) eşcinsellik eşhircilik fantastik fantezi fantezi dünyası femboy femdom flört simülasyonu futa futa / trans futa / trans kahramanı futa kahramanı futa/trans futa/trans (i̇steğe bağlı) futa/trans (kaçınılabilir) futa/trans baş karakter futa/trans kahraman futa/trans kahramanı futa/trans karakter futanari gay genç gerçek görselli gerilim gizem görsel roman göster ve tıkla grafik şiddet grafiksel güç grup hafif korku hakimiyet hamilelik hamilelik (isteğe bağlı) harem harem ( i̇steğe bağlı ) harem (birden fazla karakter) harem (isteğe bağlı) harem (i̇steğe bağlı ) hayatta kalma hayatta kalma korku hikaye odaklı hikaye zengini hile ikizler irklar arası irklar arası lezbiyen irklar arası şeytanlar ırklararası işaretle ve tıkla i̇drar (isteğe bağlı) i̇kizler i̇şaretle & tıkla i̇şaretle ve tıkla i̇şaretle&tıkla i̇steğe bağlı cinsiyet seçme i̇steğe bağlı: su sporları kadın baş karakter kadın başrol kadın egemenliği kadın egemenliği erkek egemenliği milf kadın hakimiyeti kadın kahraman kadın kahraman (saf lezbi̇yen!) kadın karakter kadınkahraman karanlık karanlık tema keşif kinetik kinetik roman kıyamet sonrası köle kölelik korku korsanlık lezbiyen lezbiyen (i̇steğe bağlı) lezbiyen irklar arası macera macera. erkek kahraman metin tabanlı milf minyon mizah mobil oyun modern dünya netorare netorare (i̇steğe bağlı) netorare (kaçınılabilir) netori nokta ve tıkla nokta ve tıklama nsfw ntr ntr (isteğe bağlı) ntr (kaçınılabilir) ntr (önlenebilir) ntr (sadece kız kıza) ntr yok okul ortam okul ortamı okul ortamı animasyonlı okul ortamları oyuncaklar paranormal parodi paylaşım paylaşma paylaşma (i̇steğe bağlı) polis pov pov (bakış açısı ) ren'py rol yapma romantik romantizm röntgencilik röntgencilik. rpg rüya salıncak sallanan sandbox sandbox (i̇steğe bağlı) sandbox(i̇steğe bağlı) şaplak şaplaklama savaş sesli şeytanlar sihir simülatör simülatörler sıra tabanlı dövüş sissifikasyon sıyırma soyunma strateji striptiz su sporları süper güç süper güçler swinger takas takılmak teşhircilik teslimiyet tıkla & i̇şaretle tıkla ve işaretle tıkla ve i̇şaretle tıkle ve işaretle tıkle ve i̇şaretle tuzak üçlü üniversite virüs vn yapay zeka yapay zeka cg yarı sandbox yetişkin yolsuzluk yozlaşma zengin hikâye zihin kontrolü zombi
Geri
Üst Alt