GENEL BAKIŞ
Aklı kırık bir köyün günahkârına dönüşen masum bir kız olan Lily'nin korkunç hikayesi.
Village Slut, ana karakter Lily'nin yavaş yavaş yozlaşmasına odaklanan hikâye tabanlı bir oyundur. "Yavaş" kelimesini özellikle vurguluyorum çünkü Lily’nin "masum bir kız"dan "ahlaksız bir kadına" dönüşümü olabildiğince kademeli ilerleyecektir. Görünüşü de yozlaşmasıyla doğru orantılı olarak adım adım değişecektir. Bu değişim yalnızca dış görünüşünde değil; düşüncelerinde, davranışlarında ve erkeklerle olan ilişkilerinde de kendini gösterecektir.
Hikâye ilerledikçe Lily, teşhircilik ve farklı birçok fetiş (bazıları abonelerin oylarıyla belirlenecektir) aracılığıyla gizli arzularını keşfedecektir.
Lily, başlangıçta bir kafede masum bir garson olarak çalışacak, fakat hikâyenin sonunda yerel bir kulüpte striptizciye ve para için her şeyi yapmaya hazır birine dönüşecektir.
Hikâye ilerledikçe Lily, teşhircilik ve farklı birçok fetiş (bazıları abonelerin oylarıyla belirlenecektir) aracılığıyla gizli arzularını keşfedecektir.
Lily, başlangıçta bir kafede masum bir garson olarak çalışacak, fakat hikâyenin sonunda yerel bir kulüpte striptizciye ve para için her şeyi yapmaya hazır birine dönüşecektir.
Konu Tarihi : 28.09.2025
Geliştirici: Eromantis -
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Versiyon: Bölüm 11
İşletim Sistemi: Windows - Android
Oyun Boyutu : 336 MB
Oynanma Süresi: 6 Saat+
Tür:
Kadın kahraman, Korku, 3DCG, İşaretle & Tıkla, Çoklu Sonlar, Aşağılama, Bakire
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Village Slut Transformation.exe oyununu çalıştırın.
OYUN LİNKLERİ
Windows - Türkçe
Android - Türkçe
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Android - Türkçe
Ekli dosyalar
-
1.png2,5 MB · Görüntüleme: 90 -
2.png1,8 MB · Görüntüleme: 90 -
3.png2,4 MB · Görüntüleme: 98 -
4.png2,1 MB · Görüntüleme: 94 -
5.png2 MB · Görüntüleme: 91 -
6.png2,2 MB · Görüntüleme: 89 -
7.png1,7 MB · Görüntüleme: 87 -
8.png2,4 MB · Görüntüleme: 79 -
9.png2,6 MB · Görüntüleme: 91 -
10.png2,3 MB · Görüntüleme: 85 -