GENEL BAKIŞ
Trouble iN The aRena, Futa dokunuşuyla NTR'ye odaklanmıştır.
Kurumsal dünyanın ruhu ezen ağırlığı altında sefil bir hayat sürmek. Teknik olarak hayatta, ama yaşamakla alakası yok. Ve daha da kötüsü, ortalamanın altında bir penisle doğmak. Bir erkek ne yapabilir ki? Ölmek ve bir fantezi dünyasına reenkarne olmak mı? Aslında, bunu söylemen çok komik...
Bundan böyle Donkey olarak anılacak kahramanımız, çok daha iyi koşullarda yeniden doğar. Para, eğitim, sihir, hatta güzel bir elf nişanlısı bile vardır! Ancak reenkarnasyon, Donkey'i ortalama penisizminden kurtaramaz. Artık herkes, bir isekai kahramanının bir harem sahibi olması gerektiğini bilir, ama penisi normalden biraz daha küçükse, bunu nasıl keyifle yaşayabilir ki? Ah, insanlık.
Ama sihre erişimi olduğuna göre, mutlaka bir tedavisi vardır, değil mi? Bir tedavi yöntemi? Penis için her derde deva bir ilaç? Donkey'nin tek yapması gereken onu bulmak, bir harem kurmak ve hayatın tadını çıkarmak. Mutlu bir hayata giden kolay bir adım adım plan.
Ne yazık ki, bu planda ufak bir pürüz var. Sevimli hizmetçisi Ruru'nun başka fikirleri olduğu ortaya çıkıyor. Donkey ve onun standartların altında kalan penisini kendisi için istiyor. Bunu başarmak için, yoluna çıkan tüm kadınları baştan çıkaracak ve fethedecek. Oh, ve kendisinin de bir penisi var. Bunu belirtmem gerekir, değil mi? Evet, şeytani futa hizmetçi. Oyunun sloganı bu. Uh, sanırım senaryodan biraz saptım. Her neyse, işte bazı referanslar.
Ne yazık ki, bu planda ufak bir pürüz var. Sevimli hizmetçisi Ruru'nun başka fikirleri olduğu ortaya çıkıyor. Donkey ve onun standartların altında kalan penisini kendisi için istiyor. Bunu başarmak için, yoluna çıkan tüm kadınları baştan çıkaracak ve fethedecek. Oh, ve kendisinin de bir penisi var. Bunu belirtmem gerekir, değil mi? Evet, şeytani futa hizmetçi. Oyunun sloganı bu. Uh, sanırım senaryodan biraz saptım. Her neyse, işte bazı referanslar.
Konu Tarihi : 10.09.2025
Geliştirici: Sir Gary Bummer -
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Versiyon: Bölüm 7
İşletim Sistemi: Windows - Android
Oyun Boyutu : 1.67 GB
Oynanma Süresi: 5 Saat+
Tür:
3DCG, Animasyonlu, Futa/Trans, Erkek kahraman, Ntr,
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Trouble iN The aRena.exe oyununu çalıştırın.
OYUN LİNKLERİ
Windows - Türkçe
Android - Türkçe
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Android - Türkçe
Ekli dosyalar
-
2.png3,8 MB · Görüntüleme: 84 -
3.png4,7 MB · Görüntüleme: 77 -
4.png11,6 MB · Görüntüleme: 73 -
5.png5 MB · Görüntüleme: 70 -
6.png4,1 MB · Görüntüleme: 64 -
7.png16,4 MB · Görüntüleme: 61 -
8.png14,1 MB · Görüntüleme: 56 -
9.png4 MB · Görüntüleme: 51 -
10.png3,1 MB · Görüntüleme: 45 -
11.png4,6 MB · Görüntüleme: 45 -