• Dikkat: Kayıt olurken geçerli ve aktif bir e-posta adresi girmeniz zorunludur. Lütfen Gmail, Outlook, Hotmail gibi yaygın kullanılan servislerden birini tercih ediniz.

Yanlış, geçersiz veya rastgele e-posta adresleri kullanılması durumunda üyeliğiniz onaylanmayacak veya sistem tarafından tespit edilirse üyeliğiniz silinecektir.

Kayıt sonrası size gönderilecek e-posta onayı (doğrulama) mailini mutlaka onaylamanız gerekmektedir. Onay yapılmayan hesaplar belirli bir süre sonra silinecektir.

5,00 yıldız
6 Değerlendirme
Survivor Strain.png
GENEL BAKIŞ
İlk dalga olarak adlandırılan ve virüslü orduların önlerine çıkan her şeyi ele geçirdiği olaydan bu yana iki yıl geçti. Bu süre zarfında ülkeler bunu durdurmak için var güçleriyle savaştı. Birçoğu başarılı oldu ve birçoğu da tamamen kayboldu. Siz sadece bu olaylar sırasında yakalanan bir turisttiniz.
Hikaye ilk dalgadan iki yıl sonra Güney Amerika'nın kalan son ülkesinde başlıyor, ama bu ne kadar sürecek? Siz hazır olacak mısınız? Ne tür bir lider olacaksın? Düşmanlarınızla nasıl başa çıkacaksınız? Onları öylece ortadan kaldıracak mısınız? Onları sizden korkacakları noktaya kadar sindirecek misiniz? Yoksa barışçıl bir yol mu bulmaya çalışacaksınız?
​

Konu Güncelleme Tarihi : 29.04.2026
Konu Tarihi : 01.06.2025

Geliştirici: Mr. Baker - :pp
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Versiyon
: Season 1 (Somewhere I Belong) - 0.9.9.8
İşletim Sistemi: Windows - Android
Oyun Boyutu : 1.71 GB
Oynanma Süresi: 11Saat+
Tür:
Harem (kaçınılabilir), Kadın hakimiyeti (kaçınılabilir), Irklar arası, Erkek hakimiyeti, MILF, Bakire, Mizah, Çoklu Sonlar, 3dcg, Erkek kahraman, Canavarlar, Fantastik, Macera, Animasyon, Distopik ortam, Romantik, Savaş, Cosplay, Korku, İşaretle ve Tıkla,
Kurulum :
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Survivor Strain.exe oyununu çalıştırın.

OYUN LİNKLERİ
Windows - Türkçe
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Android - Türkçe

Ekli dosyalar

• ep_one_w_g_b_14.png
    ep_one_w_g_b_14.png
    2,4 MB · Görüntüleme: 221
  • ep_one_warehouse_intro_4.png
    ep_one_warehouse_intro_4.png
    3,4 MB · Görüntüleme: 215
  • ep1_c_d_3.png
    ep1_c_d_3.png
    3 MB · Görüntüleme: 238
  • ep1_g_a_22 - Kopya.png
    ep1_g_a_22 - Kopya.png
    2,5 MB · Görüntüleme: 240
  • Lobby_outbreak_first_mission_3 - Kopya.png
    Lobby_outbreak_first_mission_3 - Kopya.png
    2,6 MB · Görüntüleme: 254
  • Portada_final - Kopya.png
    Portada_final - Kopya.png
    3,4 MB · Görüntüleme: 247
  • 34.jpeg
    34.jpeg
    412,4 KB · Görüntüleme: 75
  • 45.jpeg
    45.jpeg
    245,3 KB · Görüntüleme: 69
  • 56.jpeg
    56.jpeg
    155,7 KB · Görüntüleme: 69
  • 66.jpeg
    66.jpeg
    401,2 KB · Görüntüleme: 69
  • 77.jpeg
    77.jpeg
    329,1 KB · Görüntüleme: 66
Moderatör tarafında düzenlendi:
Survivor Strain - [ S1 v0.9.9.8 ] - Ne zaman site yi eklenir bir bilgisi olan var mı?
Şu an için eklenmesi biraz zaman alabilir çünkü şu anda üzerinde çalıştığımız başka oyunlar bulunuyor. Ancak merak etmeyin, bu oyun da ilerleyen süreçte güncellenecektir.

Müthiş oyunun günceli gelmiş çevirisini yapan zamanını emeğini veren EmreLedgerr o çok teşekkür ederim çeviri için zamanını ayırdığın için ve ellerini sağlık dostum

Müthiş oyunun günceli gelmiş çevirisini yapan zamanını emeğini veren EmreLedgerr o çok teşekkür ederim çeviri için zamanını ayırdığın için ve ellerini sağlık dostum
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için dostum 🙏 Ama bu işi tek başıma yapmıyorum, arkamda emek veren harika bir ekip var. Hep birlikte uğraşıp ortaya bir şeyler çıkarmaya çalışıyoruz. Beğenmene çok sevindik, desteklerin gerçekten motive ediyor. Sağ ol, var ol!

Ekli dosyayı görüntüle 4995
GENEL BAKIŞ
İlk dalga olarak adlandırılan ve virüslü orduların önlerine çıkan her şeyi ele geçirdiği olaydan bu yana iki yıl geçti. Bu süre zarfında ülkeler bunu durdurmak için var güçleriyle savaştı. Birçoğu başarılı oldu ve birçoğu da tamamen kayboldu. Siz sadece bu olaylar sırasında yakalanan bir turisttiniz.
Hikaye ilk dalgadan iki yıl sonra Güney Amerika'nın kalan son ülkesinde başlıyor, ama bu ne kadar sürecek? Siz hazır olacak mısınız? Ne tür bir lider olacaksın? Düşmanlarınızla nasıl başa çıkacaksınız? Onları öylece ortadan kaldıracak mısınız? Onları sizden korkacakları noktaya kadar sindirecek misiniz? Yoksa barışçıl bir yol mu bulmaya çalışacaksınız?
​

Konu Güncelleme Tarihi : 29.04.2026
Konu Tarihi : 01.06.2025

Geliştirici: Mr. Baker - :pp

Versiyon
: Season 1 (Somewhere I Belong) - 0.9.9.8
İşletim Sistemi: Windows - Android
Oyun Boyutu : 1.71 GB
Oynanma Süresi: 11Saat+
Tür:
Harem (kaçınılabilir), Kadın hakimiyeti (kaçınılabilir), Irklar arası, Erkek hakimiyeti, MILF, Bakire, Mizah, Çoklu Sonlar, 3dcg, Erkek kahraman, Canavarlar, Fantastik, Macera, Animasyon, Distopik ortam, Romantik, Savaş, Cosplay, Korku, İşaretle ve Tıkla,
Kurulum :
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Survivor Strain.exe oyununu çalıştırın.

OYUN LİNKLERİ
Windows - Türkçe

Android - Türkçe
Oyun animasyonlariyla hikayesiyle tam bir başyapıt bence oynayın oynattirin.

Bu oyun oynamayan herkese tavsiyemdir oynayın, hayatta kalma oyunları arasında top 5e girer

Hikayesi ve Sex sahneleri bakımından ikisini de dengede götüren 10 numara oyunlardan biridir. Denemeyene tavsiye ederim ama tek anlamadığım bir önceki versiyonda da aynı yerde bitiyordu oyun; bu versiyonda da aynı yerde bitiyor. Seçtiğim şıklardan mı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum

Hikayesi ve Sex sahneleri bakımından ikisini de dengede götüren 10 numara oyunlardan biridir. Denemeyene tavsiye ederim ama tek anlamadığım bir önceki versiyonda da aynı yerde bitiyordu oyun; bu versiyonda da aynı yerde bitiyor. Seçtiğim şıklardan mı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum
Hayır dostum oyun da fark etmedim sanırım yapımcı oyun un bir çok bölümlerini yeni renderler ve sahneler eklemiş te 1. sezon u böyle bitirmiş

Etiketler

2d cg 2dcg 3d 3d oyun 3d-daz 3dcg 3dgc 3dgcs ahegao ai (arka planlar) ai cg ai-cg aicg aksiyon alay alay etme aldatma amazon android animasyon animasyonlu animasyonlu kadın egemenliği arkadaş simülasyonu arkadaşlık simülasyonu aşağılama aşağılanma atmosferik ayak muamele ayakla ayakla muamele bakir bakir/bakire bakire bakış açısı baştan çıkarma bbw bilim kurgu bilim kurgu planan: hamilelik bilimkurgu birden fazla baş karakter birden fazla kahraman birden fazla karakter birden fazla son boyun eğme bulmaca canavar canavar kız canavar kız . canavarlar çizim çoklu baş karakter çoklu başrol çoklu kahraman çoklu kahramanlar çoklu karakter çoklu rota çoklu son çoklu sonlar combat cosplay dilf distopik ortam doğa üstü doğaüstü dokunaçlar dönüşüm dönüşüm ( kas büyütme dövüş dram eğitmen ele geçirme elle muamele elle muamele animasyonlu elle muamele erkek kahraman elleme emzirme entrika erkek egemenliği erkek hakimiyeti erkek kahraman erkek kahraman romantizm erkek karakter eş değiştirme eş paylaşma eşcinsel eşcinsel (i̇steğe bağlı) eşcinsellik eşhircilik fantastik fantezi fantezi dünyası femboy femdom flört simülasyonu futa futa / trans futa / trans kahramanı futa kahramanı futa/trans futa/trans (i̇steğe bağlı) futa/trans (kaçınılabilir) futa/trans baş karakter futa/trans kahraman futa/trans kahramanı futa/trans karakter futanari gay genç gerçek görselli gerilim gizem görsel roman göster ve tıkla grafik şiddet grafiksel güç grup hafif korku hakimiyet hamilelik hamilelik (isteğe bağlı) harem harem ( i̇steğe bağlı ) harem (birden fazla karakter) harem (isteğe bağlı) harem (i̇steğe bağlı ) hayatta kalma hayatta kalma korku hikaye odaklı hikaye zengini hile ikizler irklar arası irklar arası lezbiyen irklar arası şeytanlar ırklararası işaretle ve tıkla i̇drar (isteğe bağlı) i̇kizler i̇şaretle & tıkla i̇şaretle ve tıkla i̇şaretle&tıkla i̇steğe bağlı cinsiyet seçme i̇steğe bağlı: su sporları kadın baş karakter kadın başrol kadın egemenliği kadın egemenliği erkek egemenliği milf kadın hakimiyeti kadın kahraman kadın kahraman (saf lezbi̇yen!) kadın karakter kadınkahraman karanlık karanlık tema keşif kinetik kinetik roman kıyamet sonrası köle kölelik korku korsanlık lezbiyen lezbiyen (i̇steğe bağlı) lezbiyen irklar arası macera macera. erkek kahraman metin tabanlı milf minyon mizah mobil oyun modern dünya netorare netorare (i̇steğe bağlı) netorare (kaçınılabilir) netori nokta ve tıkla nokta ve tıklama nsfw ntr ntr (isteğe bağlı) ntr (kaçınılabilir) ntr (önlenebilir) ntr (sadece kız kıza) ntr yok okul ortam okul ortamı okul ortamı animasyonlı okul ortamları oyuncaklar paranormal parodi paylaşım paylaşma paylaşma (i̇steğe bağlı) polis pov pov (bakış açısı ) ren'py rol yapma romantik romantizm röntgencilik röntgencilik. rpg rüya salıncak sallanan sandbox sandbox (i̇steğe bağlı) sandbox(i̇steğe bağlı) şaplak şaplaklama savaş sesli şeytanlar sihir simülatör simülatörler sıra tabanlı dövüş sissifikasyon sıyırma soyunma strateji striptiz su sporları süper güç süper güçler swinger takas takılmak teşhircilik teslimiyet tıkla & i̇şaretle tıkla ve işaretle tıkla ve i̇şaretle tıkle ve işaretle tıkle ve i̇şaretle tuzak üçlü üniversite virüs vn yapay zeka yapay zeka cg yarı sandbox yetişkin yolsuzluk yozlaşma zengin hikâye zihin kontrolü zombi
Geri
Üst Alt