GENEL BAKIŞ
Bin yıl boyunca buzun altında gömülü kalan kadim bir vampir, çarpık Futhorix Cabal tarikatı tarafından gün yüzüne çıkarılır.
Ona Dromazeth Throxxa, diğer adıyla Dromazeth: Wombmauler, adını verirler. Dromazeth, Futaheim'in kehanet edilen vampir lordudur.
Karanlık güçleri ve insanüstü kudretiyle Futaheim'e hükmetmeye başlayan Dromazeth, özellikle femboylar ve kraliyet elfleri üzerinde korkunç bir hâkimiyet kurar. Onları kendi iradesine boyun eğmeye zorlayarak ordusunu ve gücünü giderek büyütür.
Futaheim'in dört bir yanında kaos hüküm sürerken, Dromazeth'in etkisi altında kalanlar onun karanlık düzeninin bir parçası hâline gelir. Kraliyet elfleri güçlerinden mahrum bırakılır, zincirlere vurulur ve yalnızca Dromazeth'in otoritesine boyun eğmek zorunda kalır.
Kadim vampir lordu geri döndü. Futaheim artık onun dünyası.
Ne tür çarpık bir oyun bu?
Sen, senin gibi futaları yakalayıp üzerlerinde deneyler yapmak üzere eğitim veren seçkin bir koleje sızan bir futa çift ajanını oynuyorsun. Gizli haremini kur, bir ordu yetiştir, büyülü yumurtaları topla ve elf imparatorluğunu içeriden yakıp yık.
İçeriden sız, gücünü artır ve elf imparatorluğunu yerle bir et.
Sen, senin gibi futaları yakalayıp üzerlerinde deneyler yapmak üzere eğitim veren seçkin bir koleje sızan bir futa çift ajanını oynuyorsun. Gizli haremini kur, bir ordu yetiştir, büyülü yumurtaları topla ve elf imparatorluğunu içeriden yakıp yık.
İçeriden sız, gücünü artır ve elf imparatorluğunu yerle bir et.
Konu Güncelleme Tarihi : 13.08.2026
Konu Tarihi : 13.08.2026
Geliştirici: Futa on Top -
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Versiyon: Bölüm 1
İşletim Sistemi: Windows - Android
Oyun Boyutu : 686 MB
Oynanma Süresi: 1 Saat+
Tür:
3DCG, Macera, Animasyonlu, Kadın Hakimiyeti, Futa/trans, Harem, Aşağılanma, MILF, Kadın Kahraman, Futa/trans kahraman, Ayakla Muamele, Romantizm, Bilim kurgu, Süper güçler, Bakire, Seslendirilmiş
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Futaheim: Femboy Farm.exe oyununu çalıştırın.
OYUN LİNKLERİ
Windows - Türkçe
Android - Türkçe
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Android - Türkçe
Ekli dosyalar
-
1.jpeg197,5 KB · Görüntüleme: 54 -
2.jpeg275,1 KB · Görüntüleme: 49 -
3.jpeg378,2 KB · Görüntüleme: 50 -
4.jpeg241,4 KB · Görüntüleme: 51 -
5.jpeg645 KB · Görüntüleme: 50 -
6.jpeg447,7 KB · Görüntüleme: 53 -
7.jpeg759,7 KB · Görüntüleme: 53 -
8.jpeg516,8 KB · Görüntüleme: 53 -
9.jpeg616,5 KB · Görüntüleme: 50 -
10.jpeg218,1 KB · Görüntüleme: 51 -