GENEL BAKIŞ
22 yaşındayım. Çocukken ailemi hatırlamıyorum ve kim olduklarını ya da nerede olabileceklerini bilmiyorum. Gençken daha yaşlı bir kadınla yaşadım ama o da uzun sürmedi. Beni koruyucu aileye devretti ve bir aileden diğerine top gibi zıplayıp durdum, ta ki bir yaşa o kasvetli oyunun sona ermesine ve sona ermesine neden olana kadar. Olay günü ayrıldım ve bir daha geri dönmedim.
Sonra bir gün bir adam bana berbat varlığımdan daha iyi bir hayata çıkmanın yolunu verdi, yoksa vermedi? Bu daha iyi hayata sürekli soruyorum ne ki? Hadi öğrenelim...
AE, hikâye odaklı ve lineer ilerleyen bir oyundur. Seçimler, ağırlıklı olarak ana karakterlerin kadın karakterlerle olan ilişkilerini etkiler.
Mevcut sürümde, iki önemli kadın karakterin yer aldığı, atlanabilir voyeurizm temalı sahneler bulunmaktadır:
1 sahne: Erkek x Kadın (bir çiftin birlikte olduğu sahne)1 sahne: Erkek x Kadın x Kadın (üçlü sahne; ancak önemli karakter için yalnızca lezbiyen içerik ön plandadır)
Bu sahneler atlanabilir olsa da tamamen kaçınılamaz. Şu anda sadece 1. bölümde yer almaktadır. İlerleyen bölümlerde voyeurizm teması çok daha az yer kaplayacak ve her zaman atlanabilir olacaktır.
Not: v1.4.0 tamamen bir kod revizyonudur. v1.3.0 sürümüne ait kayıt dosyaları bu sürümde çalışmaz. v1.4.0 için yeni bir oyuna başlamanız gerekmektedir.
Mevcut sürümde, iki önemli kadın karakterin yer aldığı, atlanabilir voyeurizm temalı sahneler bulunmaktadır:
1 sahne: Erkek x Kadın (bir çiftin birlikte olduğu sahne)1 sahne: Erkek x Kadın x Kadın (üçlü sahne; ancak önemli karakter için yalnızca lezbiyen içerik ön plandadır)
Bu sahneler atlanabilir olsa da tamamen kaçınılamaz. Şu anda sadece 1. bölümde yer almaktadır. İlerleyen bölümlerde voyeurizm teması çok daha az yer kaplayacak ve her zaman atlanabilir olacaktır.
Not: v1.4.0 tamamen bir kod revizyonudur. v1.3.0 sürümüne ait kayıt dosyaları bu sürümde çalışmaz. v1.4.0 için yeni bir oyuna başlamanız gerekmektedir.
Konu Güncelleme Tarihi : 28.05.2026
Konu Tarihi : 04.05.2026
Geliştirici: MrKnobb -
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Versiyon: Sezon 1 - 1.9.1 - Sezon 2 - 2.6.2
İşletim Sistemi: Windows - Android
Oyun Boyutu : 1.SEZON - 1.81 GB 2.SEZON - 2.55 GB
Oynanma Süresi: 1.SEZON- 7 Saat+ - 2.SEZON 4 Saat+
Tür:
3DCG, Erkek Kahraman, Animasyonlu, Irklar arası, Milf, Romantizm, Okul ortamı, Harem
Planlanan:
Lezbiyen, hamilelik
Planlanan:
Lezbiyen, hamilelik
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Alternate Existence.exe oyununu çalıştırın.
OYUN LİNKLERİ
PC KULLANICILAR: AlternateExistence.MrKnobb ADLI DOSYAYI C:\Users\kullanıcı\AppData\Roaming\RenPy\persistent içine atmaları gerekiyor
ANDROİD KULLANICILAR: AlternateExistence.MrKnobb ADLI DOSYAYI Dosya yönetici/dahili depolama/Documents/RenPy_Saves/MULTIPERSISTENT/ içine atmaları gerekiyor
ANDROİD KULLANICILAR: AlternateExistence.MrKnobb ADLI DOSYAYI Dosya yönetici/dahili depolama/Documents/RenPy_Saves/MULTIPERSISTENT/ içine atmaları gerekiyor
Ekli dosyalar
-
1.jpeg205 KB · Görüntüleme: 13 -
3.jpeg174 KB · Görüntüleme: 13 -
4.jpeg180,5 KB · Görüntüleme: 14 -
5.jpeg551,1 KB · Görüntüleme: 13 -
6.jpeg159,1 KB · Görüntüleme: 11 -
7.jpeg371,6 KB · Görüntüleme: 10 -
8.jpeg218 KB · Görüntüleme: 12 -
9.jpeg169,4 KB · Görüntüleme: 11 -
10.jpeg188,8 KB · Görüntüleme: 15 -
11.jpeg479,8 KB · Görüntüleme: 16 -