• Dikkat: Kayıt olurken geçerli ve aktif bir e-posta adresi girmeniz zorunludur. Lütfen Gmail, Outlook, Hotmail gibi yaygın kullanılan servislerden birini tercih ediniz.

Yanlış, geçersiz veya rastgele e-posta adresleri kullanılması durumunda üyeliğiniz onaylanmayacak veya sistem tarafından tespit edilirse üyeliğiniz silinecektir.

Kayıt sonrası size gönderilecek e-posta onayı (doğrulama) mailini mutlaka onaylamanız gerekmektedir. Onay yapılmayan hesaplar belirli bir süre sonra silinecektir.

Devam Edecek Ren'py VN Everyone Wants Me to Be a Girl Pc - Apk

1,00 yıldız
1 Değerlendirme

EmreLedgerr

Moderatör
Moderatör
GP Ekibi
Çevirmen
Everyone Wants Me to Be a Girl.png
GENEL BAKIŞ
Mickie, sıkıcı, olaysız bir dünyada yaşayan sıradan bir adam; ta ki bir gün hayatı altüst
olana kadar ve yavaş yavaş bir kadına dönüşmeye başlayana kadar

Konu Güncelleme Tarihi : 01.08.2026
Konu Tarihi : 01.08.2026

Geliştirici: Tom Reynolds - :pp
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Versiyon: 0.8.3
İşletim Sistemi: Windows - Android
Oyun Boyutu : 813 MB
Oynanma Süresi
: 5 Saat+
Tür:
3dcg, Kadın Kahraman, Dönüşüm, Macera
Kurulum :
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Everyone Wants Me to Be a Girl.exe oyununu çalıştırın.

OYUN LİNKLERİ
Windows - Türkçe
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Android - Türkçe

Abone Ol

Ekli dosyalar

• 1.jpeg
    1.jpeg
    363,2 KB · Görüntüleme: 88
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    391 KB · Görüntüleme: 89
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    370,6 KB · Görüntüleme: 87
  • 4.jpeg
    4.jpeg
    473,5 KB · Görüntüleme: 88
  • 5.jpeg
    5.jpeg
    309,5 KB · Görüntüleme: 82
  • 6.jpeg
    6.jpeg
    300,3 KB · Görüntüleme: 93
  • 7.jpeg
    7.jpeg
    377 KB · Görüntüleme: 90
  • 8.jpeg
    8.jpeg
    585,3 KB · Görüntüleme: 96
Abi bu nedir gozunuzu seveyim bunun cevrilmesini kimler istedi gercekten tamam emek ama buna ayrilan vakit bos bence

Abi bu nedir gozunuzu seveyim bunun cevrilmesini kimler istedi gercekten tamam emek ama buna ayrilan vakit bos bence
Farklı insanların farklı oyun zevkleri var. Bu oyun sana hitap etmeyebilir ancak bekleyen bir kitlesi bulunuyor. Bu yüzden her çeviri herkes için değil, ilgilenen oyuncular için yapılıyor.

Farklı insanların farklı oyun zevkleri var. Bu oyun sana hitap etmeyebilir ancak bekleyen bir kitlesi bulunuyor. Bu yüzden her çeviri herkes için değil, ilgilenen oyuncular için yapılıyor.
Ya ozaman erken erişim de yayınlayın bunları ya da erken erişimi bir süreden sonra açın bazı oyunları özel istekse vipte yayınlayın abi

değişik şeyler severim futa olur grup olur ntr olur hamile bırakma olayları olur. herkes aynı şeyi sevmek zorunad değil biri canavarlara hasta biri okul hikayelerine hasta birileride bu tür şeyleri görmek ister bazıları istiyorki site full canavar ve lise odaklı olsun sıkılmadınız mı!

değişik şeyler severim futa olur grup olur ntr olur hamile bırakma olayları olur. herkes aynı şeyi sevmek zorunad değil biri canavarlara hasta biri okul hikayelerine hasta birileride bu tür şeyleri görmek ister bazıları istiyorki site full canavar ve lise odaklı olsun sıkılmadınız mı!
Herkes aynı şeyi sevmek zorunda değil doğrudur ama insanların da sevmediği/beğenmediği şeyleri söyleme/eleştirme hakları var, mühim olan eleştirmenin dozajının düzgün ayarlanmasıdır. En sondaki şeye gelince de Canavar ve Lise odaklı yapımlar terazinin 2 ucundaki ağırlık gibidir. Canavar olanlar genelde oyuncuların fantezilerine hitap ettikleri için; Lise olanlar "Real Life Simulator" oldukları için verdiği hissiyattan oyuncuların çok rağbet ettiği türlerdir - ikisi birbirini dengeler -. O yüzden sıkılacak şeyler değiller

Bende bu tarz oyunları sevmem ama sitede bir sürü içerik var.Bize bu oyunu oynayın diye bir dayatma yok sonuçta.İlgilendiğiniz oyunlara beğeni yorum yapın ilgi yoksa adamlar zaten devamını getirmez.

Herkes aynı şeyi sevmek zorunda değil doğrudur ama insanların da sevmediği/beğenmediği şeyleri söyleme/eleştirme hakları var, mühim olan eleştirmenin dozajının düzgün ayarlanmasıdır. En sondaki şeye gelince de Canavar ve Lise odaklı yapımlar terazinin 2 ucundaki ağırlık gibidir. Canavar olanlar genelde oyuncuların fantezilerine hitap ettikleri için; Lise olanlar "Real Life Simulator" oldukları için verdiği hissiyattan oyuncuların çok rağbet ettiği türlerdir - ikisi birbirini dengeler -. O yüzden sıkılacak şeyler değiller
şöyle bir şey daha var ama eleştiri yapman için full bu tarz oyunlar yayınlanıyor olsun ki adminlere şikayette bulunabilsin. lise ve canavarları ben bu yüzden şikayet ettim bu site olsun başka site olsun aşırı derecede okul ve canavar temaları var ve hikayeleri gram ilgi çekici değil. gram tahrik te etmiyor beni :D ben demiyorum bu oyunları yayınlamayın farklı içerikleri bize gösterin diyorum. ama sizler bu oyunların yayınlanmasına karşı çıkıyorsunuz sorun burada ntr veya futa tarz oyunların yayınlanma şeylerine bakarsan diğer temalara göre çok daha az olduğunu görürsün 100 tane okul teması varsa 20 tane de ntr var bu yüzden diyorum sıkılmadınız mı 100 tane aynı okul içeriği görmekten!

şöyle bir şey daha var ama eleştiri yapman için full bu tarz oyunlar yayınlanıyor olsun ki adminlere şikayette bulunabilsin. lise ve canavarları ben bu yüzden şikayet ettim bu site olsun başka site olsun aşırı derecede okul ve canavar temaları var ve hikayeleri gram ilgi çekici değil. gram tahrik te etmiyor beni :D ben demiyorum bu oyunları yayınlamayın farklı içerikleri bize gösterin diyorum. ama sizler bu oyunların yayınlanmasına karşı çıkıyorsunuz sorun burada ntr veya futa tarz oyunların yayınlanma şeylerine bakarsan diğer temalara göre çok daha az olduğunu görürsün 100 tane okul teması varsa 20 tane de ntr var bu yüzden diyorum sıkılmadınız mı 100 tane aynı okul içeriği görmekten!
Ben gelmesine karşı değilim şahsen, herkesin zevki kendine sonuçta. Genel bakışı okuyorum bakıyorum bunda ntr/eş cinsellik/cinsiyet değiştirme varsa indirmeden çıkıyorum. Okul teması konusuna gelirsek de o tarz oyunların yüzde 99.9'un yapımcıları güncellemeleri ya çok kısa ya da uzun ama çok uzun süre sonra getiriyor. En son Summer's Gone mı Law School'muydu gelen hatırlamıyorum da en az 4 ay geçmiştir üstünden. Yani kolej temalı oyunlar 3 aydan önce gelmiyor, ondan pek sıkmıyordur oynayanları.

İnanılmaz ilginç bir hikayeye sahip oyun. Aynı senaryoları başka karakterler ile farklı oyun diye oynamaya alışmışsınız. Oynadığım en keyifli oyunlardan birisi oldu bu.

Etiketler

2d cg 2dcg 3d 3d oyun 3d-daz 3dcg 3dgc 3dgcs ahegao ai (arka planlar) ai cg ai-cg aicg aksiyon alay alay etme aldatma amazon android animasyon animasyonlu animasyonlu kadın egemenliği arkadaş simülasyonu arkadaşlık simülasyonu aşağılama aşağılanma atmosferik ayak muamele ayakla ayakla muamele bakir bakir/bakire bakire bakış açısı baştan çıkarma bbw bilim kurgu bilim kurgu planan: hamilelik bilimkurgu birden fazla baş karakter birden fazla kahraman birden fazla karakter birden fazla son boyun eğme bulmaca canavar canavar kız canavar kız . canavarlar çizim çoklu baş karakter çoklu başrol çoklu kahraman çoklu kahramanlar çoklu karakter çoklu rota çoklu son çoklu sonlar combat cosplay dilf distopik ortam doğa üstü doğaüstü dokunaçlar dönüşüm dönüşüm ( kas büyütme dövüş dram eğitmen ele geçirme elle muamele elle muamele animasyonlu elle muamele erkek kahraman elleme emzirme erkek egemenliği erkek hakimiyeti erkek kahraman erkek kahraman romantizm erkek karakter eş değiştirme eş paylaşma eşcinsel eşcinsel (i̇steğe bağlı) eşcinsellik eşhircilik fantastik fantezi fantezi dünyası femboy femdom flört simülasyonu futa futa / trans futa / trans kahramanı futa kahramanı futa/trans futa/trans (i̇steğe bağlı) futa/trans (kaçınılabilir) futa/trans baş karakter futa/trans kahraman futa/trans kahramanı futa/trans karakter futanari gay genç gerçek görselli gerilim gizem görsel roman göster ve tıkla grafik şiddet grafiksel güç grup hafif korku hakimiyet hamilelik hamilelik (isteğe bağlı) harem harem ( i̇steğe bağlı ) harem (birden fazla karakter) harem (isteğe bağlı) harem (i̇steğe bağlı ) hayatta kalma hayatta kalma korku hikaye odaklı hikaye zengini hile ikizler irklar arası irklar arası lezbiyen irklar arası şeytanlar ırklararası işaretle ve tıkla i̇drar (isteğe bağlı) i̇kizler i̇şaretle & tıkla i̇şaretle ve tıkla i̇şaretle&tıkla i̇steğe bağlı cinsiyet seçme i̇steğe bağlı: su sporları kadın baş karakter kadın başrol kadın egemenliği kadın egemenliği erkek egemenliği milf kadın hakimiyeti kadın kahraman kadın kahraman (saf lezbi̇yen!) kadın karakter kadınkahraman karanlık karanlık tema keşif kinetik kinetik roman kıyamet sonrası köle kölelik korku korsanlık lezbiyen lezbiyen (i̇steğe bağlı) lezbiyen irklar arası macera macera. erkek kahraman metin tabanlı milf minyon mizah mobil oyun modern dünya netorare netorare (i̇steğe bağlı) netorare (kaçınılabilir) netori nokta ve tıkla nokta ve tıklama nsfw ntr ntr (isteğe bağlı) ntr (kaçınılabilir) ntr (önlenebilir) ntr (sadece kız kıza) ntr yok okul ortam okul ortamı okul ortamı animasyonlı okul ortamları oyuncaklar paranormal parodi paylaşım paylaşma paylaşma (i̇steğe bağlı) polis pov pov (bakış açısı ) ren'py rol yapma romantik romantizm röntgencilik röntgencilik. rpg rüya salıncak sallanan sandbox sandbox (i̇steğe bağlı) sandbox(i̇steğe bağlı) şaplak şaplaklama savaş sesli şeytanlar sihir simülatör simülatörler sıra tabanlı dövüş sissifikasyon sıyırma soyunma strateji striptiz su sporları süper güç süper güçler swinger takas takılmak teşhircilik teslimiyet tıkla & i̇şaretle tıkla ve işaretle tıkla ve i̇şaretle tıkle ve işaretle tıkle ve i̇şaretle tuzak üçlü üniversite virüs vn yapay zeka yarı sandbox yetişkin yolsuzluk yozlaşma zengin hikâye zihin kontrolü zombi
Geri
Üst Alt