• Dikkat: Kayıt olurken geçerli ve aktif bir e-posta adresi girmeniz zorunludur. Lütfen Gmail, Outlook, Hotmail gibi yaygın kullanılan servislerden birini tercih ediniz.

Yanlış, geçersiz veya rastgele e-posta adresleri kullanılması durumunda üyeliğiniz onaylanmayacak veya sistem tarafından tespit edilirse üyeliğiniz silinecektir.

Kayıt sonrası size gönderilecek e-posta onayı (doğrulama) mailini mutlaka onaylamanız gerekmektedir. Onay yapılmayan hesaplar belirli bir süre sonra silinecektir.

Güncellenen Konular

G-Point Adult Ekibinin Çevirdiği Güncellenen Oyunlara Buradan Ulaşabilirsiniz.
The Voyage Above Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Yarım yüzyıl önce Dünya, neredeyse insanlığı yok edecek feci bir olayla karşı karşıya kaldı. Buna karşılık, seçilmiş bir grup, başka bir gezegene sığınmaya kararlı olan Orion Projesi'ni kurdu. Ancak Terrina-5'e ulaştıklarında, yüzeyi kaplayan ve burayı yaşanmaz bulan gizemli bir zehirli gazla karşılaştılar. Bir su altı kolonisi kurmak zorunda kalan umutlar, yıllar geçtikçe azaldı. Ancak bir araştırmacı, imkansız gibi görünen bir Yukarı Yolculuğa çıkmaya kararlı olarak olasılıklara meydan okumaya cesaret etti. Konu Tarihi : 10.17.2025 Geliştirici: theJellyfish - :ppPatreon Versiyon: 0.1.8 İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : 290 MB Oynanma Süresi: 2 Saat+ Tür: Kurulum : OYUN LİNKLERİ
A Perfect Marriage Pc - Apk
GENEL BAKIŞ David ve Anna Parker, yeni doğmuş bir kızları olan sevimli, genç, evli bir çifttir. Onları tanıyanlar mükemmel bir evliliğe sahip olduklarını söylüyorlar. Ancak kıskançlık ve ihanet yakında evliliklerini teste tabi tutacaktır. Onların kaderini etkileyeceksin! Konu Tarihi : 10.15.2025 Geliştirici: Mr. Palmer - :ppPatreon Versiyon: 0.7.5a İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : 1.32 GB Oynanma Süresi: 9Saat+ Tür: Kurulum : OYUN LİNKLERİ
Going Over Türkçe  Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Going Over, itibarı zedelenmiş bir profesyonel güreşçinin sıra dışı bir kariyere adım atışını konu alan yetişkinlere yönelik bir görsel romandır. Kahraman, güreşin ötesinde gösterilerle dolu yeni bir dünyanın içinde; karanlık anlaşmalar, zengin destekçiler ve tehlikeli rakiplerle yüzleşirken kendi yolunu bulmaya çalışır. Oyunda futa, kadın ve erkek karakterlerle çeşitli ilişkiler ve deneyimler yer almaktadır. Konu Tarihi : 10.05.2025 Geliştirici: Delinquent Productions :pp Patreon Versiyon: 0.8 İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : : 336 MB Oynanma Süresi: 5 Saat+ Tür: Kurulum : OYUN LİNKLERİ
Halfway House Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Dört yılını çocuk tutukevinde geçirmiş on dokuz yaşında bir adamsınız. Bugün serbest bırakılacağınız gün. Ama hala altı aylık bir deneme süresi altındasınız, bu yüzden henüz istediğiniz her şeyi yapamazsınız. Yetişkin olmakla ilgili bir iki şey öğrenmek için taşrada yarı yolda bir eve atanırsınız. Ne de olsa seni uzaklaştırdıklarında sadece on beş yaşındaydın. Ve juvie'de size dış dünyayla başa çıkma konusunda tam olarak hiçbir şey öğretmiyorlar. Konu Tarihi : 19.09.2025 Geliştirici: Az - :ppPatreon Versiyon: Bölüm.11 - Bonus 1-9 İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : 987 MB Oynanma Süresi: 12 Saat+ Tür: Kurulum : OYUN LİNKLERİ
How I Became a Hero Pc - Apk
GENEL BAKIŞ "Nasıl Kahraman Oldum", oyuncuyu kör bir genç rolüne sokan yetişkinlere yönelik bir görsel romandır. En iyi arkadaşından gizemli bir hediye aldıktan sonra, kahraman kendini elfler, cüceler, devler ve diğer büyülü varlıklar da dahil olmak üzere çeşitli yaratıklarla sihirle dolu fantastik bir dünyaya taşınmış bulur. Konu Tarihi : 17.09.2025 Geliştirici: Kuggazer/Naughty tales studios - :ppPatreon Versiyon: Sezon 2 Bölüm 14 İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : 1.04 GB Oynanma Süresi: 6saat+ Tür: Kurulum : OYUN LİNKLERİ
The Nexus Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Ailenizin çocukken öldürüldüğü kasabaya döndükten sonra, sadık ve iyimser en iyi arkadaşınız Alice ve ailenizin başına gelen trajediden sonra sizi kanatları altına alan şefkatli annesi Isabelle ile yeni bir hayata başlamaya çalışıyorsunuz. Bu kasabada göründüğünden daha fazlasının olduğunu gösteren garip rüyalar görmeye başlayana kadar her şey normal görünüyor. Konu Tarihi : 15.09.2025 Geliştirici: Silent Raven - :ppPatreon Versiyon: 0.5 İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : 708 MB Oynanma Süresi: 5 Saat+ Tür: Kurulum : OYUN LİNKLERİ *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara sahip değilsiniz. Forum başlığını ziyaret edin! ***
Milfylicious Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Büyük Amca Albert, kahramanımızı mirasının tek varisi olarak bırakarak aramızdan ayrıldı. Geniş servet ve mülklerle birlikte, insanlık adına temiz, yenilenebilir enerji arayışında ciddi bir amaç geliyor. Devasa arazi, hepsi yeni Genç Efendilerine adanmış bir düzine güzel yaşlı kadınla dolu. Her biri, ne kadar kötü olursa olsun, her ihtiyacının yetenekli eller... ağızlar... ve çok daha fazlası tarafından karşılanmasını sağlamak için bedenini ortaya koymaya istekli. Konu Tarihi : 04.09.2025 Geliştirici: Maximus - :ppPatreon Versiyon: Bölüm II - 0.34 İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : 1.SEZON 1.87 GB - 2.SEZON - 749 MB Oynanma Süresi: 15Saat+ Tür: Kurulum : OYUN LİNKLERİ *** Gizli metin: Gizli metni...
A Bar's Tale Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Twilight City'ye hoş geldiniz. Şehri eski parlak ihtişamına döndürmek isteyen çok az kişi vardır. Şansı yaver gitmeyen genç bir hukuk fakültesi mezunu olan Daphne devreye girer. Ne kadar uğraşırsa uğraşsın, şehirdeki hiçbir hukuk firması onu işe almaz. Nakit ve başka bir iş için çaresizce işverenine gider ve ek iş arar. Ancak teklif ettiği iş hiç de beklediği gibi değildir... Konu Tarihi :29.08.2025 Geliştirici: EXEMPT Soft :itItch.io Versiyon: 0.03 İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : 245 MB Oynanma Süresi: 2Saat+ Tür: Kurulum : OYUN LİNKLERİ
Astreon Pc - Apk
GENEL BAKIŞ 2032 yılında insanlık teknolojik bir atılımın eşiğinde duruyor. Bir grup bilim adamı tarafından geliştirilen yeni bir malzeme, sadece olağanüstü güç, hiper esneklik ve enerji tasarrufu özelliklerine değil, aynı zamanda benzersiz veya oldukça istisnai bir kendi kendini onarma yeteneğine de sahiptir. Bu yetenek, malzemeyi rejeneratif bir hap haline getirdi, sınırlı yetenekleri olan insanların tamamen işlevsel insanlar olmalarına izin verirken, aynı zamanda onları daha güçlü, daha akıllı ve hatta ömrünü uzattı. Konu Tarihi : 27.08.2025 Geliştirici: NoGlory - :ppPatreon Versiyon: Bölüm 2 - 0.3 İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : 3.44 GB Pc - Apk - 1.23 GB Oynanma Süresi: 9 Saat+ Tür: Kurulum : OYUN...
I Think I Might Be a Little Bit Psycho Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Sanırım Biraz Psikopat Olabilirim, ahlak ve ayartmayı inceleyen bir görsel romandır. Biraz psikopat olabileceğini düşünen bir üniversite öğrencisini canlandırıyorsunuz. Hikaye ilerledikçe, kahramanın zihninin derinliklerine dalacaksınız ve burada ya onun daha karanlık, daha yozlaşmış arzularını kucaklamayı ya da bu karanlık arzuların üstesinden gelip onu daha doğru bir yola yönlendirmeyi seçebilirsiniz. MC'yi kendi düşüncelerinden mi kurtaracaksınız yoksa karanlığı mı kucaklayacaksınız? Konu Tarihi :23.08.2025 Geliştirici: Twisted :pp Patreon Versiyon: v0.2.0 İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : 478 MB Oynanma Süresi: 4 Saat+ Tür: Kurulum : OYUN LİNKLERİ *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek...
Alison Fall of the Apple Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Alison Fall of the Apple'da, 5 yıl önce hamile kız arkadaşının ortadan kaybolmasından bu yana NYC'de polis olarak çalışan yüksek eğitimli bir askeri gazi oynuyorsunuz. Alison adında genç bir kadının hayatını kurtardıktan sonra, haydutlar, tetikçiler ve Big Apple'ın yozlaşmış seçkinleri ikinizi de avlamaya çalışırken hayatınız kaosa sürükleniyor. Hayatlar söz konusu olduğunda, seçimler önemli olacak ve kararların siz ve çevrenizdekiler için büyük sonuçları olacaktır. Alison FotA, esasen 3'ü 1 arada oyunlardır ve burada Aşk veya Harem rotasını seçmenize bağlı olarak hem hikaye hem de karakterlerde büyük farklılıklar bulacaksınız ve başka bir yolda render tekrarlanmaz. Konu Tarihi : Geliştirici: OneManVN - Subscribestar...
The Swordbearer Pc - Apk
GENEL BAKIŞ En iyi arkadaşınız Aren ve ailesiyle birlikte Riverfell adında huzurlu küçük bir kasabada büyüdünüz. Siz ve Aren kısa süre önce başkentteki Şövalyeler Loncası'na başvurdunuz - Gerekenlere sahip acemileri bile kabul eden prestijli bir grup. Annenizin size bıraktığı kılıcı elinize aldığınızda hayatınız değişir. Sizi bekleyen bu dünyayı keşfederken sevimli karakterler ve güzel romantik kadınlarla tanışın. Hikayeniz ilerledikçe ortaya çıkan karanlıkla yüzleşin ve kötü komployu ortaya çıkarın. Yoldaşlarınızla birlikte, ahlakınızı test eden kararlar vermeniz ve keyfini çıkarmanız için başka bir içerik katmanı eklemeniz gerekebilecek isteğe bağlı görevlere çıkın. Konu Tarihi : 19.08.2025 Geliştirici: Caramel Cowboy - :ppPatreon...
Lust of Pain Rework Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Lust of Pain, çocukluk aşkı tarafından terk edildikten sonra uzun süreli depresyon geçiren ana karakterin, günlük rutininde normal hayatına dönme yolculuğunu anlatan bir görsel roman. Zaman geçtikçe, ana karakterin sosyal çevresi genişler ve her şey onun için yolunda gidiyor gibi görünür. Genç bir yetişkin olarak isteyebileceği her şeye sahip olmaya başlamıştır. Konu Tarihi : 17.08.2025 Geliştirici: Vilkas Creative - :ppPatreon Versiyon: Bölüm 7 İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : 572 MB Oynanma Süresi: 5 Saat + Tür: Kurulum : OYUN LİNKLERİ *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara sahip değilsiniz. Forum başlığını ziyaret edin! ***
Office Rivals Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Siz ve iş arkadaşınız Nanako arasında her zaman acımasız bir rekabet oldu. Sonunda, patronunuzun emriyle, ikiniz bir kez olsun işbirliği yapmak zorundasınız. Bu ikilem hangi bastırılmış duyguları ortaya çıkaracak? Nanako'ya karşı uzun zamandır kaybettiğiniz duygularınızı yeniden canlandıracak mı? Aranızdaki her şey nerede ters gitti? Ve sonunda, kaybettiğiniz şeyleri yeniden bağlamanıza nasıl yardımcı olacak: hayatta üretken bir işkolik olmaktan daha fazlası olduğunu? Konu Tarihi : 30.07.2025 Geliştirici: ParkedHearts - :ppPatreon Versiyon: 1.0.02 İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : 721 MB Oynanma Süresi: 7Saat+ Tür: Kurulum : OYUN LİNKLERİ *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli...
Trouble in Paradise Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Siz ve Üvey kız kardeşiniz yüksek öğrenim için Paradise City'ye taşınıyorsunuz. Sonunda birlikte taşındığınızda hem siz hem de Üvey kız kardeşiniz çok heyecanlısınız. Okul harika, insanlar arkadaş canlısı (ve kızlar ateşli!) ve okulda hayatınızı sonsuza dek değiştiren bir şey keşfedene kadar her şey yolunda gidiyor gibi görünüyordu! Konu Tarihi : 16.07.2025 Geliştirici: Syko134 - :ppPatreon Versiyon: S1 - 1.0.0 - S2 - 1.12 İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : S1 - 2.13 GB S2 - 2.11 GB Oynanma Süresi: S1 - 16Saat+ S2 - 5Saat Tür: Kurulum : OYUN LİNKLERİ
Sinful Life  Apk - Pc
GENEL BAKIŞ Kim yaptı? Babanın ölümünden kim sorumlu? Bunu öğrenmek sizin işiniz. Sizi durdurmaya çalışan herkesi manipüle etmeniz, kandırmanız ve etkilemeniz gerekecek. Günahkar şehri keşfedin, bağlantılar kurun ve ipuçlarını takip edin. Oyun bölümlere ayrılmıştır (bir güncelleme / bir bölüm). Bazı kararlar önemli olacak, bazıları olmayacak. Doğru seçimleri yapmak sizin elinizde. Pek çok Yetişkinlere yönelik ilginçlikler olacak, ancak daha açık olanlardan bazıları ana hikayeyi etkilemeden önlenebilir. Konu Tarihi : 20.07.2025 Geliştirici: BoomX - :ppPatreon Versiyon: Sezon 1 - Sezon 2 - Sezon 3 Bölüm 11 İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : Sezon 1 - 800MB Sezon 2 - 1.79 GB Sezon 3 - 533 MB Oynanma Süresi: 3 Sezon Toplam...
Project S.P.E.S. Pc - Apk
GENEL BAKIŞ 19 yaşında bir çocuksunuz, 6 ay önce anneniz öldü ve kendinizi yalnız buldunuz. Şans eseri yanınızda Victoria ve Sofia var. Victoria annenizle çok yakın arkadaştınız, siz ve Sofia (Sofi) çocukluğunuzdan beri arkadaşsınız, birlikte çok şey yaşadınız ve artık arkadaşlığınız basit bir arkadaşlık değil. Bir gün ani bir telefon görüşmesi hayatınızı altüst eder; bunun bir fırsata dönüşüp dönüşmeyeceğini ise yalnızca zaman gösterecek. Konu Tarihi : 18.07.2025 Geliştirici: 6Rairyu - :ppPatreon Versiyon: 0.10 İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : 1.71 GB Oynanma Süresi: 6Saat+ Tür: Kurulum : OYUN LİNKLERİ *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara sahip değilsiniz. Forum başlığını ziyaret...
Taboo University Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Vinovella Üniversitesi, Fetish Locator olaylarından önce geçiyor. Sıcak üniversiteli kızlarla çevriliyken bir soruşturmanın ilerleyişini takip edin. Kayıp üç kızın davasının ardındaki gerçeği ortaya çıkarın. Prestijli bir okulun kliklerine entegre olun ve sırlarını ortaya çıkarın. Hangi yolu seçerseniz seçin, bu gizemi tamamen açığa çıkarmak için cazibenizi ve diğer araçları kullanmanız gerekecek. Konu Tarihi : 12.07.2025 Geliştirici: ViNovella - :ppPatreon Versiyon: 1.Sezon 1.03 2.Sezon 1.2.13 İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : 1.Sezon 1.99 GB - 2.Sezon 878 MB Oynanma Süresi: 1.Sezon 28Saat+ 2.Sezon 5Saat+ Tür: Kurulum : OYUN LİNKLERİ
Where It All Began Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Yıllar geçti. İşler değişti. Üvey İkiz kız kardeşinizden gelen şaşırtıcı bir çağrıdan sonra, neler olduğunu görmek için eve gitmeye karar verirsiniz. Ve kesinlikle bunu beklemiyordun. Konu Tarihi : 5.07.2025 Geliştirici: Ocean - subscribestar Versiyon: Sezon 1 - Bölüm 4 - Steam İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : 749 MB Oynanma Süresi: 7Saat+ Tür: Kurulum : OYUN LİNKLERİ *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara sahip değilsiniz. Forum başlığını ziyaret edin! ***
FurrHouse Pc - Apk
GENEL BAKIŞ FurrHouse, yarı harem sistemi ve anlamlı seçimlerle oyunculara benzersiz deneyimler sunan görsel bir romandır. Bu VN'de, çatınız altında yaşayan altı canavar kızla romantik ilişkiler kurma fırsatına sahip olurken, aralarındaki uyumu korumak ve diğer güçlü hanelerle ittifaklar kurmak gibi zorlu durumların üstesinden gelme fırsatına sahipsiniz. Erkek veya kadın (futanari) olarak oynayabilirsiniz . Hikaye, eylemlerinize dayanarak gelişiyor ve kötü seçimler yapmanız durumunda olası ayrılıklar da dahil olmak üzere çeşitli sonuçlara yol açıyor. Konu Güncellenme Tarihi : 28.06.2025 Geliştirici : Chimeros - :ppPatreon Versiyon : Bölüm 17 İşletim Sistemi : Windows - Android Oyun Boyutu : 1.65 GB Oynanma Süresi : 16 Saat + Tür ...
WVM Türkçe Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Hayatınıza zorlu bir başlangıçtan sonra nihayet üniversiteye gitmeye hazırsınız. Basketboldaki en iyi lise öğrencisi olarak ülkenin herhangi bir yerindeki herhangi bir okula gidebilirdiniz. Ancak yeni annenizle olan ilişkiniz nedeniyle WVM'ye gitmeye karar verdiniz. WVM basketbol takımıyla tanınmadığı için bu pek çok kişiyi şok eden bir hareketti. Aslında geçen sene maç bile kazanmayı başaramadılar. Performans göstermeniz ve takımı toparlamanız için tüm gözler sizin üzerinizde. Mütevazi geçmişiniz sınanacak ve birçok ayartma önünüzde duracak. Kampüsün yıldızı olmayı nasıl başaracaksınız ? Konu Güncellenme Tarihi : 26.06.2025 Geliştirici : Braindrop - :ppPatreon Versiyon : Sezon 2 - Bölüm 1 - Bölüm 13 İşletim Sistemi ...
Sinful Vampires Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Sinful Vampires, çok karanlık bir fütüristik dünyada geçen bir görsel romandır. Bu hikayenin kahramanı, genetik mühendisliğinde uzman genç bir bilim insanıdır. Bir dizi öngörülemeyen olayla baştan çıkarıcı Jill tarafından bir vampire dönüştürülecektir. Kahramanımız daha sonra bir vampir formunda yeni bir hayata başlayacaktır. Ancak işler beklediği gibi gitmeyecek ve kendini bir gizemi araştırırken bulacaktır. Konu Tarihi : 26.06.2025 Geliştirici: Hematite - :ppPatreon Versiyon: 0.7.6 İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : 460MB Oynanma Süresi: 5Saat+ Tür: Kurulum : OYUN LİNKLERİ *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara sahip değilsiniz. Forum başlığını ziyaret edin! ***
Zeno's Anthology Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Zeno'nun hayatı ilginç ve ahlaksız olaylarla, ilginç ve ahlaksız kadınlarla doludur. Bazen iyi adamı bazen de kötü adamı oynuyor. Hikayeleri dallara ayrılan anlatım aracılığıyla keşfedebilirsiniz. Konu Tarihi : 24.06.2025 Geliştirici: Chemical Fire :ppPatreon Versiyon: 0.4 İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : 1.48 GB Oynanma Süresi: 6Saat+ Tür: Kurulum : OYUN LİNKLERİ *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara sahip değilsiniz. Forum başlığını ziyaret edin! ***
Tune in to the Show Pc - Apk
GENEL BAKIŞ İki yıl yalnızlık içinde yaşadıktan sonra, yeni bir TV şovunun katılımcısı olarak seçildiğinizde, yeniden başlama şansı karşınıza çıkar. Bir ay boyunca 7 yabancıyla yaşayacaksınız ve romantizm şiddetle teşvik ediliyor! Gösterinin gizemlerini araştırın, diğer katılımcıları tanıyın ve hepsinden önemlisi romantizmin yeşermesine izin verin! Konu Tarihi : 24.06.2025 Geliştirici: RobertDeadth - :ppPatreon Versiyon: Bölüm 9 İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : 627 MB Oynanma Süresi: 7Saat+ Tür: Kurulum : OYUN LİNKLERİ *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara sahip değilsiniz. Forum başlığını ziyaret edin! ***

Etiketler

2d cg 2dcg 3d 3d oyun 3d-daz 3dcg 3dgc 3dgcs ahegao ai (arka planlar) ai cg ai-cg aicg aksiyon alay alay etme aldatma amazon android animasyon animasyonlu animasyonlu kadın egemenliği arkadaş simülasyonu arkadaşlık simülasyonu aşağılama aşağılanma atmosferik ayak muamele ayakla ayakla muamele bakir bakir/bakire bakire bakış açısı baştan çıkarma bbw bilim kurgu bilim kurgu planan: hamilelik bilimkurgu birden fazla baş karakter birden fazla kahraman birden fazla karakter birden fazla son boyun eğme bulmaca canavar canavar kız canavar kız . canavarlar çizim çoklu baş karakter çoklu başrol çoklu kahraman çoklu kahramanlar çoklu karakter çoklu rota çoklu son çoklu sonlar combat cosplay dilf distopik ortam doğa üstü doğaüstü dokunaçlar dönüşüm dönüşüm ( kas büyütme dövüş dram eğitmen ele geçirme elle muamele elle muamele animasyonlu elle muamele erkek kahraman elleme emzirme erkek egemenliği erkek hakimiyeti erkek kahraman erkek kahraman romantizm erkek karakter eş değiştirme eş paylaşma eşcinsel eşcinsel (i̇steğe bağlı) eşcinsellik eşhircilik fantastik fantezi fantezi dünyası femboy femdom flört simülasyonu futa futa / trans futa / trans kahramanı futa kahramanı futa/trans futa/trans (i̇steğe bağlı) futa/trans (kaçınılabilir) futa/trans baş karakter futa/trans kahraman futa/trans kahramanı futa/trans karakter futanari gay genç gerçek görselli gerilim gizem görsel roman göster ve tıkla grafik şiddet grafiksel güç grup hafif korku hakimiyet hamilelik hamilelik (isteğe bağlı) harem harem ( i̇steğe bağlı ) harem (birden fazla karakter) harem (isteğe bağlı) harem (i̇steğe bağlı ) hayatta kalma hayatta kalma korku hikaye odaklı hikaye zengini hile ikizler irklar arası irklar arası lezbiyen irklar arası şeytanlar ırklararası işaretle ve tıkla i̇drar (isteğe bağlı) i̇kizler i̇şaretle & tıkla i̇şaretle ve tıkla i̇şaretle&tıkla i̇steğe bağlı cinsiyet seçme i̇steğe bağlı: su sporları kadın baş karakter kadın başrol kadın egemenliği kadın egemenliği erkek egemenliği milf kadın hakimiyeti kadın kahraman kadın kahraman (saf lezbi̇yen!) kadın karakter kadınkahraman karanlık karanlık tema keşif kinetik kinetik roman kıyamet sonrası köle kölelik korku korsanlık lezbiyen lezbiyen (i̇steğe bağlı) lezbiyen irklar arası macera macera. erkek kahraman metin tabanlı milf minyon mizah mobil oyun modern dünya netorare netorare (i̇steğe bağlı) netorare (kaçınılabilir) netori nokta ve tıkla nokta ve tıklama nsfw ntr ntr (isteğe bağlı) ntr (kaçınılabilir) ntr (önlenebilir) ntr (sadece kız kıza) ntr yok okul ortam okul ortamı okul ortamı animasyonlı okul ortamları oyuncaklar paranormal parodi paylaşım paylaşma paylaşma (i̇steğe bağlı) polis pov pov (bakış açısı ) ren'py rol yapma romantik romantizm röntgencilik röntgencilik. rpg rüya salıncak sallanan sandbox sandbox (i̇steğe bağlı) sandbox(i̇steğe bağlı) şaplak şaplaklama savaş sesli şeytanlar sihir simülatör simülatörler sıra tabanlı dövüş sissifikasyon sıyırma soyunma strateji striptiz su sporları süper güç süper güçler swinger takas takılmak teşhircilik teslimiyet tıkla & i̇şaretle tıkla ve işaretle tıkla ve i̇şaretle tıkle ve işaretle tıkle ve i̇şaretle tuzak üçlü üniversite virüs vn yapay zeka yarı sandbox yetişkin yolsuzluk yozlaşma zengin hikâye zihin kontrolü zombi
Geri
Üst Alt