• Dikkat: Kayıt olurken geçerli ve aktif bir e-posta adresi girmeniz zorunludur. Lütfen Gmail, Outlook, Hotmail gibi yaygın kullanılan servislerden birini tercih ediniz.

Yanlış, geçersiz veya rastgele e-posta adresleri kullanılması durumunda üyeliğiniz onaylanmayacak veya sistem tarafından tespit edilirse üyeliğiniz silinecektir.

Kayıt sonrası size gönderilecek e-posta onayı (doğrulama) mailini mutlaka onaylamanız gerekmektedir. Onay yapılmayan hesaplar belirli bir süre sonra silinecektir.

Güncellenen Konular

G-Point Adult Ekibinin Çevirdiği Güncellenen Oyunlara Buradan Ulaşabilirsiniz.
Simple Days Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Simple Days hikayesi basit günlere dayanıyor. Birer birer... Karakteriniz 19 yaş doğum gününden hemen sonra genç bir çocuk. Hayatının kontrolünü sen ele alacaksın... İlk işini, kız arkadaşını, karanlık hayata dokunmayı, garip durumlarla karşılaşması, ilk arabayı almasını vs. Belki paranın peşinde, belki okuduktan sonra, belki sadece aile kurarım. Karakterinizi dürüst biri mi yapmak istiyorsunuz yoksa karanlık tarafa mı katılıyorsunuz? Bu size kalacak. Oyun sana seçim hakkı verecek.. Ama ne olacağına sen karar vereceksin. Basit günlerle başlayacak, ama daha basit günler geçtikçe hikaye daha karmaşık ve renkli hale gelecek. Konu Tarihi : 30.12.2025 Geliştirici: 0.20.3 Full Versiyon: Mega Lono - :ppPatreon İşletim Sistemi...
Restore Her Career Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Babanızın ölümünden sonra yıllardır görmediğiniz üvey annenizin yanına taşınmaya karar veriyorsunuz. Mümkün olan en kötü zamanda yıldırım düşer, modellik işini kaybeder ve ödenmesi gereken birçok faturayla baş başa kalır. Hikaye bundan sonra başlıyor Yayın Tarihi : 30.12.2025 Geliştirici :Kalyha - Patreon Sürüm: 0.34 İşletim Sistemi : Windows - Android Oyun Boyutu: 2.09 GB Oynanış Süresi:10Saat Tür : Kurulum : OYUN LİNKLERİ
The Cabin - Summer Vacation Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Talihsiz bir olaylar dizisi, yaz tatilinizi ormanın ortasındaki bir kulübede geçirmenize yol açtı. Bu yazı, yetişkinliğe adım atmadan önceki son yazınız olarak gördünüz. Tek dileğiniz, son yaz tatilinizi seyahat ederek, sadece siz ve açık havada, hiçbir sorumluluk olmadan geçirmekti. Bilmiyordunuz ki, bu yaz asla unutamayacağınız bir yaz olacaktı. Macera, aşk, korku ve hatta cinayetle dolu! Beklenmedik şeyleri beklemeyin çünkü ormanda, kimsenin çığlıklarınızı duyamayacağı bir yerde, her şey göründüğü gibi! Konu Tarihi :30.12.2025 Geliştirici:CellStudios :pp Patreon Versiyon: Bölüm 9 İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : 484 MB Oynanma Süresi: 8Saat+ Tür: Kurulum : OYUN LİNKLERİ
Lilith Rising Apk - Pc
GENEL BAKIŞ Lilith Rising, tanrıların ve şeytanların planlarında bir piyon haline geldiğinde hayatı altüst olan ve onu sürgün hayatına zorlayan bir prensi canlandırdığınız yetişkinlere yönelik fantastik bir Görsel Romandır (VN) . Maceralarınızda en ilgi çekici arkadaşlarla tanışacak ve krallığınızı kurtarmak için lider olmanın ne demek olduğunu öğreneceksiniz; ve kartlarını doğru oynarsan belki biraz romantizm bile bulabilirsin. Mizah, drama, destansı savaşlar, gizem ve bolca şehvet dolu eğlenceli bir fantastik macera! Konu Yayınlanma Tarihi: 30.12.2025 Geliştirici: Jubei - :ppPatreon Sürüm: 2.1.0ns İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : SEZON 1 - 420 MB - SEZON 2 - 895 MB Oynanış süresi: SEZON 1 - 7Saat+ SEZON 2 - 4Saat+...
The Seven Realms  Apk - Pc
GENEL BAKIŞ Dört yüz yıl boyunca Atlas (isim değiştirilebilir) diyarın her yerinde bir tür barışı korumaya çalıştı. Kraliçelerinin ölümü ve kralları büyük bir ilgisizliğin pençesine düştüğünden beri, düzeni sağlamak vampirlerin prensi Atlas'a düştü. Bu yüzden, bir grup insanın arasında olmaması gereken, alışılmadık bir koku kokladığında araştırmaya gider ve Leyala ile tanışır. Leyala bir şeyler saklıyor gibi görünür ve Atlas, bunu gizlemeye çalışarak Yedi Diyar'a doğru maceraya atılmalarına neden olacak bir olaylar zinciri başlatır. Konu Güncellenme Tarihi : 29.12.2025 Geliştirici : SeptCloudGames - :ppPatreon Sürüm : [BÖLÜM 1 - Bölüm 2 0.21] [Bölüm 3 R3 v1.03- Steam] İşletim Sistemi : Windows - Android Bölüm 1-2 Oyun Boyutu : 930 MB...
Companion of Darkness Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Trajik bir olaydan 3 yıl sonra memleketinize dönersiniz. Hedefinize ulaşmadan hemen önce, iki doğaüstü gücün ölümüne bir mücadelede birbirlerine karşı güçlerini nasıl kullandıklarını izlersiniz. Keşfedilmiş ve zahmetsizce alt edilmiş gibi görünürsünüz, ancak ölmek yerine sanki hiçbir şey olmamış gibi yatağınızda uyanırsınız. Hepsi bir rüya mıydı? Günlük hayat, isteseniz de istemeseniz de devam eder. Memleketinizde kendinizi yabancı gibi hissetmekle kalmaz, etrafınızda giderek daha fazla açıklanamayan olay meydana gelir. Önemsediğiniz kişiler tehdit altında olduğunda, hangi sınırları aşmaya istekli olduğunuza karar vermelisiniz. Ve, insanlığınızdan vazgeçmeye değip değmeyeceğine. Konu Tarihi : 29.12.2025 Geliştirici...
Echoes of 2990 Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Yıl 2990. Sen, liseden yeni mezun olmuş asi bir serserisin — tüm o meydan okuyan ve umursamaz tavırlarınla — ta ki bir yumruk her şeyi değiştirene kadar. Bu, sıradan bir kavga, sisteme karşı bir başka orta parmak olacaktı. Ama rakibin? Öğretmenin. Yumruğu seni sadece yere sermedi — bir şeyi de yerinden oynattı. Artık geleceğin görüntülerini görüyorsun. Bu bir yetenek değil. Bu, gerçeklikteki bir aksaklık. Ve bu, küstah, baştan çıkarıcı kadınlardan oluşan bir mürettebatla birlikte, yüksek riskli bir derin uzay görevine katılman için bir bilet. Hedef: Andromeda Görev: Yeni bir dünya yarat, uzaylı medeniyetlerle bağlantı kur ve mirasını oyna — bir kral, bir fatih... ya da bir haremin kalbi olarak. Hikayeyi şekillendirmek sana...
Project Mnemosyne  Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Hayatınız o kadar sıradan ve öngörülebilir görünüyordu ki; ders çalışma, futbol, gelecek planları. Ancak tek bir telefon görüşmesi her şeyi değiştirdi! Anne baban seni bir yolculuğa çıkmaya teşvik ediyordu. Ama nasıl bir yolculuk olacak? Neden gitmen konusunda bu kadar ısrar ettiler? Bu durumda tek umut ışığı, ne olursa olsun yanınızda olacak sevimli (bazen arsız) arkadaşınızdır . Tüm bunların ardındaki gerçeği keşfetmeye ve anne babanızın sizi göndermesine neyin yol açtığını öğrenmeye hazır mısınız? Konu Güncellenme Tarihi : 29.12.2025 Geliştirici : Fint Games - :pp Patreon Versiyon : 0.2.6 İşletim Sistemi : Windows - Android Oyun Boyutu : Pc - 4.04 GB - Apk - 638 MB Oynanma Süresi : 13 Saat + Tür : Kurulum : OYUN...
Sicae Pc - Apk
GENEL BAKIŞ "Sicae"de, kayıplarla işaretlenmiş ve derin, karanlık sırları olan bir ailenin bilmecesiyle örtülü bir karakter olan Kei'siniz. Anlatılmamış hikayelerle belirsizleştirilmiş bir soyda doğdunuz, hayatınız yürek parçalayıcı bir olayda sevdiğiniz birini kaybettiğinizde trajik bir hal alıyor. Suçluluk duygusu ve varlığınızın çevrenizdekilere zarar verdiğine inanarak, dünyadan uzaklaşarak yalnız bir hayat seçiyorsunuz. Konu Tarihi : 29.12.2025 Geliştirici: NiiChan :pp Patreon Versiyon: 0.7 İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : 906 MB Oynanma Süresi: 8Saat+ Tür: Kurulum : OYUN LİNKLERİ
The Builder Pc - Apk
Genel Bakış The Builder'da, uzak kuzeydeki bir köyde bir anıt inşa etmekle görevlendirilen yetenekli bir genç adam rolünü oynuyorsunuz. Çok geçmeden gerçek görevinizin oldukça farklı olduğunu keşfediyorsunuz: Köyü yok olmaktan kurtarmak için oradaki tüm kadınları hamile bırakmalısınız. Konu Güncellenme Tarihi : 27.12.2025 Geliştirici : VanillaRock - :ppPatreon Sürüm : Sezon 2 - Sürüm 1 İşletim Sistemi : Windows - Android Oyun Boyutu 1.Sezon : 487 MB Oyun Boyutu 2.Sezon : 344 MB Oynanma Süresi : +5 Saat Tür : Kurulum : OYUN LİNKLERİ
Elleria Pc - Apk
Genel bakış: "Din kelimesiyle her mezhepten fanatiklerin çılgınlığının tanrının iradesi olarak adlandırıldığını gördüm. Vaazlardaki çılgın sözler, ölümlü erkek ve kadınların iradeleri. Kutsallık doğru eylemdedir ve cesaret, kendileri, iyilik ve doğruluk için ayakta duramayanlar adınadır. Ancak günümüzde bunlardan çok azı veya hiçbiri yoktur." Yayın Tarihi : 16.12.2025 Geliştirici : MC Games - :it Itch.io Sürüm : 1.7.1 - Sands of Time İşletim Sistemi : Windows, Android Oyun Boyutu 1.64 GB Oynanma Süresi: 8Saat+ Tür : Kurulum: OYUN LİNKLERİ
Going for Goal Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Oyunun temeli, çok fazla potansiyeli olan bir futbolcu olmanızdır. Hatta, şimdiden en iyisi bile olabilirsiniz. Bu sizin keşif yolculuğunuzdur. Beklenmedik ve korkunç durumlardan tamamen yeni bir umut seviyesine. Geleceğinizi ve servetinizi ve şöhretinizi bulun. Belki de geçmişinize dalın ve hiç bilmediğiniz şeyleri keşfedin. Yol boyunca yeni insanlarla tanışın... hatta şanslıysanız onlarla yatın. Geride bıraktıklarınızı farklı bir ülkede yeni bir hayata başlamak için yanınıza alın. Konu Tarihi : 13.17.2025 Geliştirici: DarkSkello - :ppPatreon Versiyon: 0.14 İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : 497 MB Oynanma Süresi: 7Saat+ Tür: Kurulum : OYUN LİNKLERİ
Hillside Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Seçkin Hillside bölgesi, ülkenin film endüstrisine ve orada yaşamayı başarabilecek kadar şanslı olanlara ev sahipliği yapmaktadır. Bunlar arasında kıdemli süper model Charlotte Lloyd ve en küçük kızı Emma da var. 18 yaşındaki Emma'yı, yakın zamanda utangaç gence rahatsız edici mektuplar göndermeye başlayan bir sapıktan korumak için tutulan deneyimli bir korumayı canlandırıyorsunuz. Ama Charlotte'un evine taşınıp dünyanın en güzel modellerinden biriyle yaşarken onu korumak işin en kolay kısmı olabilir. Cinsel arzunuzu kontrol edebilecek ve zorluklarla kazandığınız mesleki itibarınızı koruyabilecek misiniz? Konu Tarihi : 05.12.2025 Geliştirici: DarkBlue - :pp Patreon Versiyon: 0.16.2 rework İşletim Sistemi: Windows -...
Beyond Tomorrow Pc - Apk
GENEL BAKIŞ 'Beyond Tomorrow', Üvey annesi ve Üvey kız kardeşiyle birlikte yaşayan 20 yaşındaki bir kahramanın yolculuğu etrafında dönen sürükleyici bir oyundur. Babasının hayatında olmamasına rağmen, neşeli ve mutlu bir varoluş sürdürmeyi başarır. Ancak, bir sabah uyandığında hayatının tam bir kaosa sürüklendiğini keşfettiğinde bu huzur aniden bozulur. Annesi ağır bir şekilde hastalanır ve ona yardım etmek için ne gerekiyorsa yapacağına dair yemin etmek zorunda kalır. Bu dokunaklı anlatıda, kahramanımız henüz genç olmasına rağmen sorumluluk sahibi bir birey rolüne itilir ve her şey kontrol altında gibi görünse de, hayatın öngörülemez doğası sık sık onun algılanan ustalığına meydan okur.! Konu Tarihi : 2.12.2025 Geliştirici: Dream...
Imperial Chronicles Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Genç prens çocukluğundan beri sürgünde yaşıyor. Beklenmedik bir şekilde, evine dönme fırsatı yakalar. Ancak yolunda birçok tehlike bekliyor, çünkü taç ne kadar yakınsa, o kadar çok rakip ve düşmanınız olur. Konu Tarihi : 29.11.2025 Geliştirici: Lazy Monkey - :ppPatreon Versiyon: 0.11 Bölüm 1 Tam İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : 1.69 GB Oynanma Süresi: 14Saat+ Tür: Kurulum : OYUN LİNKLERİ
With Eyes Closed  Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Bir arabanın bagajında bilinciniz yerine geldi. Kim olduğunuzu ve oraya nasıl geldiğinizi hatırlamıyorsunuz. Elleriniz kelepçeli ve etrafta iki ceset var. Ancak çok yakında bunun sorunlarınızın en büyüğü olmadığını öğreneceksiniz. Canlı çıkabilecek misiniz? Sizi kimin ve neden kaçırdığını öğrenebilecek misiniz? Gerçekten kime güvenebileceğinizi ve kimin sizi sadece kendi amaçları için kullandığını öğrenebilecek misiniz? Bu soruların cevapları yalnızca size bağlı. Konu Güncellenme Tarihi : 11.28.2025 Geliştirici : Ker - :ppPatreon Versiyon : Sezon 2 - Bölüm 9 - Standart Sürüm İşletim Sistemi : Windows - Android Oyun Boyutu : Sezon 1 - Bölüm 5 760 MB - Sezon 2 Bölüm 9 433 MB Oynanma Süresi : Sezon 1 - 5 Saat+ Sezon 2 -...
ToxiCity Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Yavaş yavaş geldi. Sezon dışı bir kasabada, şehir sokakları boşaldığında kimse fark etmedi. İnsanlar hasta olduklarını söylediğinde kimse iki kere düşünmedi. Ve sonra, işteyken, John ve iş arkadaşı Kallie, ofislerini çevreleyen alışılmadık bir sise tanık oldular. Cep telefonu hizmeti durdu. Telefon hatları kesildi. Neredeyse hemen, dış dünyayla bağlantılarını kaybettiler. Araştırmak için dışarı çıktıklarında, sis açıktaki ciltlerini yaktı ve onları hasta etti. Mahsur kalan ikili, neler olduğunu ve nasıl kurtarılabileceklerini bulmak zorundaydı. Konu Tarihi :11.21.2025 Geliştirici: ILSProductions - :ppPatreon Versiyon: 0.11.0 İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : 985 MB Oynanma Süresi: 6Saat+ Tür: Kurulum ...
Summer Crush Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Summer Crush, liseden yeni mezun olmuş ve üniversiteye gitmek üzere olan genç bir adamın rolünü üstlendiğiniz yetişkinlere yönelik bir görsel romandır. Son çocukluk yazı yeni geçmiş olurdu, ancak rastgele bir partiye gitmeyi kabul edersiniz, ardından tüm hayatınız kökten değişir. Şimdi ne olduğunu anlamalı ve eğlence, kızlarla dolu hikayenin karmaşasını çözmelisiniz. Konu Tarihi : 10.31.2025 Geliştirici: Wet n' Juicy Games - :ppPatreon Versiyon: Bölüm 7 - 0.7.9.1 İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : 935 MB Oynanma Süresi: 13Saat+ Tür: Kurulum : OYUN LİNKLERİ *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara sahip değilsiniz. Forum başlığını ziyaret edin! ***
Dancing Colors Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Genç bir adamın sıradan küçük kasaba hayatı, tutkulu yeni bir komşunun gelişiyle sıra dışı bir hal alır ve onu sanat, arzu ve kişisel uyanışla dolu bir kasırga romantizmine sürükler. Ancak bu dönüştürücü yolculuğu birlikte sürdürürken, gizli bir gerçek her şeyi açığa çıkarmakla tehdit eder ve bağlantılarının derinliğini ve aşklarının gücünü test eder. Konu Tarihi : 05.02.2025 Geliştirici: Nilx_games - :ppPatreon Versiyon: Bölüm 3 İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : 250 MB Oynanma Süresi: 2 Saat + Tür: Kurulum : OYUN LİNKLERİ
The East Block Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Doğu Bloğu, büyük şehirde kendilerine bir hayat kurmak isteyen Kathryn ve Luke'un yer aldığı klasik bir sudan çıkmış balık hikayesidir. Luke'un gömülü tutmakta zorlandığı gizli bir fetişi vardır, ancak son olaylar bazı şeyleri yüzeye çıkarmıştır ve Kathryn onun çarpık arzularına habersiz bir suç ortağı olabilir. Yeni hayatları hayal ettikleri her şey mi olacak yoksa bir kabus mu olacak? Kararlarınız hikayeyi ve Luke'un Kathryn'in tanıdığı ve sevdiği adama mı yoksa derinlerde gizlenen sapığına mı sadık kalacağını şekillendirecektir . Konu Güncellenme Tarihi : 27.11.2024 Geliştirici : Bobbyboy Productions - :ppPatreon Versiyon : 0.6.2 İşletim Sistemi : Windows - Android Oyun Boyutu : 895MB Oynanma Süresi : 6 Saat + Tür ...
The Voyage Above Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Yarım yüzyıl önce Dünya, neredeyse insanlığı yok edecek feci bir olayla karşı karşıya kaldı. Buna karşılık, seçilmiş bir grup, başka bir gezegene sığınmaya kararlı olan Orion Projesi'ni kurdu. Ancak Terrina-5'e ulaştıklarında, yüzeyi kaplayan ve burayı yaşanmaz bulan gizemli bir zehirli gazla karşılaştılar. Bir su altı kolonisi kurmak zorunda kalan umutlar, yıllar geçtikçe azaldı. Ancak bir araştırmacı, imkansız gibi görünen bir Yukarı Yolculuğa çıkmaya kararlı olarak olasılıklara meydan okumaya cesaret etti. Konu Tarihi : 10.17.2025 Geliştirici: theJellyfish - :ppPatreon Versiyon: 0.1.8 İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : 290 MB Oynanma Süresi: 2 Saat+ Tür: Kurulum : OYUN LİNKLERİ
A Perfect Marriage Pc - Apk
GENEL BAKIŞ David ve Anna Parker, yeni doğmuş bir kızları olan sevimli, genç, evli bir çifttir. Onları tanıyanlar mükemmel bir evliliğe sahip olduklarını söylüyorlar. Ancak kıskançlık ve ihanet yakında evliliklerini teste tabi tutacaktır. Onların kaderini etkileyeceksin! Konu Tarihi : 10.15.2025 Geliştirici: Mr. Palmer - :ppPatreon Versiyon: 0.7.5a İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : 1.32 GB Oynanma Süresi: 9Saat+ Tür: Kurulum : OYUN LİNKLERİ
Going Over Türkçe  Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Going Over, itibarı zedelenmiş bir profesyonel güreşçinin sıra dışı bir kariyere adım atışını konu alan yetişkinlere yönelik bir görsel romandır. Kahraman, güreşin ötesinde gösterilerle dolu yeni bir dünyanın içinde; karanlık anlaşmalar, zengin destekçiler ve tehlikeli rakiplerle yüzleşirken kendi yolunu bulmaya çalışır. Oyunda futa, kadın ve erkek karakterlerle çeşitli ilişkiler ve deneyimler yer almaktadır. Konu Tarihi : 10.05.2025 Geliştirici: Delinquent Productions :pp Patreon Versiyon: 0.8 İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : : 336 MB Oynanma Süresi: 5 Saat+ Tür: Kurulum : OYUN LİNKLERİ
Halfway House Pc - Apk
GENEL BAKIŞ Dört yılını çocuk tutukevinde geçirmiş on dokuz yaşında bir adamsınız. Bugün serbest bırakılacağınız gün. Ama hala altı aylık bir deneme süresi altındasınız, bu yüzden henüz istediğiniz her şeyi yapamazsınız. Yetişkin olmakla ilgili bir iki şey öğrenmek için taşrada yarı yolda bir eve atanırsınız. Ne de olsa seni uzaklaştırdıklarında sadece on beş yaşındaydın. Ve juvie'de size dış dünyayla başa çıkma konusunda tam olarak hiçbir şey öğretmiyorlar. Konu Tarihi : 19.09.2025 Geliştirici: Az - :ppPatreon Versiyon: Bölüm.11 - Bonus 1-9 İşletim Sistemi: Windows - Android Oyun Boyutu : 987 MB Oynanma Süresi: 12 Saat+ Tür: Kurulum : OYUN LİNKLERİ

Etiketler

2d cg 2dcg 3d 3d oyun 3d-daz 3dcg 3dgc 3dgcs ahegao ai (arka planlar) ai cg ai-cg aicg aksiyon alay alay etme aldatma amazon android animasyon animasyonlu animasyonlu kadın egemenliği arkadaş simülasyonu arkadaşlık simülasyonu aşağılama aşağılanma atmosferik ayak muamele ayakla ayakla muamele bakir bakir/bakire bakire bakış açısı baştan çıkarma bbw bilim kurgu bilim kurgu planan: hamilelik bilimkurgu birden fazla baş karakter birden fazla kahraman birden fazla karakter birden fazla son boyun eğme bulmaca canavar canavar kız canavar kız . canavarlar çizim çoklu baş karakter çoklu başrol çoklu kahraman çoklu kahramanlar çoklu karakter çoklu rota çoklu son çoklu sonlar combat cosplay dilf distopik ortam doğa üstü doğaüstü dokunaçlar dönüşüm dönüşüm ( kas büyütme dövüş dram eğitmen ele geçirme elle muamele elle muamele animasyonlu elle muamele erkek kahraman elleme emzirme erkek egemenliği erkek hakimiyeti erkek kahraman erkek kahraman romantizm erkek karakter eş değiştirme eş paylaşma eşcinsel eşcinsel (i̇steğe bağlı) eşcinsellik eşhircilik fantastik fantezi fantezi dünyası femboy femdom flört simülasyonu futa futa / trans futa / trans kahramanı futa kahramanı futa/trans futa/trans (i̇steğe bağlı) futa/trans (kaçınılabilir) futa/trans baş karakter futa/trans kahraman futa/trans kahramanı futa/trans karakter futanari gay genç gerçek görselli gerilim gizem görsel roman göster ve tıkla grafik şiddet grafiksel güç grup hafif korku hakimiyet hamilelik hamilelik (isteğe bağlı) harem harem ( i̇steğe bağlı ) harem (birden fazla karakter) harem (isteğe bağlı) harem (i̇steğe bağlı ) hayatta kalma hayatta kalma korku hikaye odaklı hikaye zengini hile ikizler irklar arası irklar arası lezbiyen irklar arası şeytanlar ırklararası işaretle ve tıkla i̇drar (isteğe bağlı) i̇kizler i̇şaretle & tıkla i̇şaretle ve tıkla i̇şaretle&tıkla i̇steğe bağlı cinsiyet seçme i̇steğe bağlı: su sporları kadın baş karakter kadın başrol kadın egemenliği kadın egemenliği erkek egemenliği milf kadın hakimiyeti kadın kahraman kadın kahraman (saf lezbi̇yen!) kadın karakter kadınkahraman karanlık karanlık tema keşif kinetik kinetik roman kıyamet sonrası köle kölelik korku korsanlık lezbiyen lezbiyen (i̇steğe bağlı) lezbiyen irklar arası macera macera. erkek kahraman metin tabanlı milf minyon mizah mobil oyun modern dünya netorare netorare (i̇steğe bağlı) netorare (kaçınılabilir) netori nokta ve tıkla nokta ve tıklama nsfw ntr ntr (isteğe bağlı) ntr (kaçınılabilir) ntr (önlenebilir) ntr (sadece kız kıza) ntr yok okul ortam okul ortamı okul ortamı animasyonlı okul ortamları oyuncaklar paranormal parodi paylaşım paylaşma paylaşma (i̇steğe bağlı) polis pov pov (bakış açısı ) ren'py rol yapma romantik romantizm röntgencilik röntgencilik. rpg rüya salıncak sallanan sandbox sandbox (i̇steğe bağlı) sandbox(i̇steğe bağlı) şaplak şaplaklama savaş sesli şeytanlar sihir simülatör simülatörler sıra tabanlı dövüş sissifikasyon sıyırma soyunma strateji striptiz su sporları süper güç süper güçler swinger takas takılmak teşhircilik teslimiyet tıkla & i̇şaretle tıkla ve işaretle tıkla ve i̇şaretle tıkle ve işaretle tıkle ve i̇şaretle tuzak üçlü üniversite virüs vn yapay zeka yarı sandbox yetişkin yolsuzluk yozlaşma zengin hikâye zihin kontrolü zombi
Geri
Üst Alt